נסיעה מחפץ חיים לבני ברק

• הוסף לסימניות
ביום שלישי בצהרים
מישהו יודע איך מגיעים? (בתח"צ)
תודה רבה מאד

• הוסף לסימניות
קו 557 שיוצא מקרית גת עובר דרך צומת הכניסה, ניתן לברר את זמני הנסיעה באגד.

• הוסף לסימניות
תודה רבה מאד
יש לכם השערה כמה זמן לוקח מק' גת לצומת חפץ חיים?
וכן - כמה רחוקה הצומת מהמקום עצמו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ספירלה;1193386:
תודה רבה מאד
יש לכם השערה כמה זמן לוקח מק' גת לצומת חפץ חיים?
וכן - כמה רחוקה הצומת מהמקום עצמו
ניתן לברר באתר משרד התחבורה, (פתוח בנתיב)
להקיש במוצא "חפץ חיים", לבחור "צומת כביש 40", ביעד כמובן בני ברק..

המרחק בין הישוב לצומת הוא גדול, לפחות 4 קילומטרים, ומסוכן מאוד לצעוד שם בשולי הכביש.
אם תרצי ליצור קשר באישי, ואני אתן לך מס' טלפון של נהג או נהגת מהאזור, אשר יעשו את השירות הזה תמורת כעשרה או חמישה עשר שקלים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1193392:
ניתן לברר באתר משרד התחבורה, (פתוח בנתיב)
להקיש במוצא "חפץ חיים", לבחור "צומת כביש 40", ביעד כמובן בני ברק..

המרחק בין הישוב לצומת הוא גדול, לפחות 4 קילומטרים, ומסוכן מאוד לצעוד שם בשולי הכביש.
אם תרצי ליצור קשר באישי, ואני אתן לך מס' טלפון של נהג או נהגת מהאזור, אשר יעשו את השירות הזה תמורת כעשרה או חמישה עשר שקלים...

תודה רבה!
נכנסתי לאתר של משרד התחבורה, הוא נותן לי את קו 550 ולא 557
יש הבדל ביניהם?
אשמח לשמוע
שוב תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ספירלה;1193398:
תודה רבה!
נכנסתי לאתר של משרד התחבורה, הוא נותן לי את קו 550 ולא 557
יש הבדל ביניהם?
אשמח לשמוע
שוב תודה
ההבדל הוא בשעות, ובעיר המוצא, אבל שניהם עוצרים בחפץ חיים,
באיזו שעה את צריכה להגיע לבני ברק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה