תח"צ נסיעה מעל 45 ק"מ עם מעבר - איך עושים?

• הוסף לסימניות
צריכים מחר לנסוע באוטובוס פנימי (8 ש"ח) ואז להחליף לבינעירוני שנוסע מעל 45 ק"מ (19 ש"ח)
יש דבר כזה לתקף כבר באוטובוס העירוני את החוזה התכלת - היקר ואז בבינעירוני זה יזהה מעבר?
(ראיתי תמיד שיש כפתור כזה לבחירת חוזה, אף פעם לא ניסיתי אותו)

או שאין דבר כזה ונאלץ לשלם 8+19 על כווולם הלוך-חזור?

ועוד שאלה - חשבתי להטעין חופשי יומי גם לילדים אבל אני רואה שזה גובה עליהם מחיר מלא כמו מבוגר. הגיוני?
אין לילדים הנחות בחופשי יומי?

הלוואי שמישו ער פה בכלל

• הוסף לסימניות
צריכים מחר לנסוע באוטובוס פנימי (8 ש"ח) ואז להחליף לבינעירוני שנוסע מעל 45 ק"מ (19 ש"ח)
יש דבר כזה לתקף כבר באוטובוס העירוני את החוזה התכלת - היקר ואז בבינעירוני זה יזהה מעבר?

ועוד שאלה - חשבתי להטעין חופשי יומי גם לילדים אבל אני רואה שזה גובה עליהם מחיר מלא כמו מבוגר. הגיוני?

הלוואי שמישו ער פה בכלל
אין מעבר מעל 15 קילומטר

• הוסף לסימניות
אין מעבר מעל 15 קילומטר
אני יודעת.
ההחלפה של האוטובוסים היא בתוך ה 15 ק"מ
אבל האוטובוס השני נוסע לכיוון הצפון ולכן החוזה שלו יקר יותר
אני מנסה להבין אם אפשר לתקף את החוזה היקר כבר באוטובוס הראשון
ולחסוך את התשלום לאוטובוס הפנימי.

• הוסף לסימניות
לא.
אפשרות מעבר היא רק בחוזה של עד 15 ק"מ, כלל אין אפשרות למעבר בחוזה יקר יותר.
חוזה בהנחה לילדים הוא רק בחודשי.

• הוסף לסימניות

הלוואי שמישו ער פה בכלל
אכן כפי שכתבו,
הנחה לנוער היא רק בהטענת ערך צבור או בקניית חו״ח {במידה ולא זכאים בכו״כ להנחה גאוגרפית..}
אין הנחה לנוער בהטענת חוזה חופשי יומי.

בנוסף נסיעה מעל 15 ק״מ אינה כלולה בנסיעת מעבר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה