חו"ל נסיעות לאומן ראש השנה תשפ"ה.

מישהו יודע מה המצב בשדה תעופה סוצאבה?

אנחנו שכרנו רכב מבוקרשט (שיכול להיכנס לאוקראינה)

דרך אגב היה שמועה כזאת באומן במהלך ראש השנה אבל זה היה פייק!
זהו שבעלי לבד לא יכול לנהוג בדרך כזו ארוכה,
צריך כמה חברה מבוגרים והוא טס עם ילדים
נסיעה הרפתקאה ב"ה

מה עושים?
הטיסות לא יוצאות מבקאו
אני ממש מיואשת
הם מליון שעות על הרגלים מחכים שם
יש טיסות מאיפשהוא?
מישהו יכול לעזור?

מה עושים?
הטיסות לא יוצאות מבקאו
אני ממש מיואשת
הם מליון שעות על הרגלים מחכים שם
יש טיסות מאיפשהוא?
מישהו יכול לעזור?
יש מבוקרשט למחר עם עצירה ב בודפשט ב350 דולר ללא מזוודות (המחיר לא מאומת טרווליסט)

יש מבוקרשט למחר עם עצירה ב בודפשט ב350 דולר ללא מזוודות (המחיר לא מאומת טרווליסט)
אבל מה יהיה עם המזוודות?
לא אכפת לי כסף
רוצה טיסה ישירה נורמלית

הבעיה שאין צוותי אוויר למטוסים :(
ושכל רגע יש ירי טילים והתעופה נפסקת

אבל מה יהיה עם המזוודות?
לא אכפת לי כסף
רוצה טיסה ישירה נורמלית

אין טיסה ישירה זמינה השבוע. משום שדה ברדיוס סביר. רק עם חניית ביניים.

אם עדיין לא הסתדרתם תקחו רכבת עד שתגיעו לקרעסטיר, תנוחו שם יומיים, ובליל ערב יום כיפור יש טיסת ויזאייר מבודפשט במחיר 117 דולר.

אבל מה יהיה עם המזוודות?
לא אכפת לי כסף
רוצה טיסה ישירה נורמלית

איפה הם עכשיו
בשורה התחתונה הכי כדאי להגיע ללרנקה משם יש רכבת אווירית לישראל של ישראייר לכל השאר שמחכים לטיסות ישירות לא יהיה בעתיד הקרוב

איפה הם עכשיו
בשורה התחתונה הכי כדאי להגיע ללרנקה משם יש רכבת אווירית לישראל של ישראייר לכל השאר שמחכים לטיסות ישירות לא יהיה בעתיד הקרוב
אפשר דרך פאפוס

מבוקרשט לפאפוס ומשם ישראייר
500 דולר

כנ"ל דרך דובאי.

נערך לאחרונה ב:
טוב לטובת התקועים מעלה קישור טיסה ישירה מבוקרשט לאתונה מחר בערב עם מזוודה 140 דולר .
ללא מזוודה 85 דולר מי שרוצה עם מזוודה אני מעלה קישור של חברת התעופה ישיר (הם לא עוקצים על מזוודה )
מי שרוצה ללא מזוודה וכן טיסות נוסופות אני מעלה קישור לחיפוש
קישור לטיסה עם מזוודה :https://e-ticket.aegeanair.com/A3Responsive/dyn/air/booking/;jsessionid=CjFU-3zF72t6lUnduB63zq0VmbCOHUCC6tcGDccK!1728339861305#!/flight?lkws_73=67045f8d-2f3c-3d28-9def-da0f2e15ded8#!/flight
ללא מזוודה או לטיסות מוקדמות יותר מי שרוצה עם מזוודה שיכנס לאתר חברת התעופה ללא סוכנות

ב"ה הסתדר
נסע בלילה לבוקרשט משם לוינה ואז לקפריסין
מצב הזוי לחלוטין
כמויות של כסף..
החברות מפקיעות מחירים בלי קשר למציאות

ב"ה הסתדר
מצב הזוי לחלוטין
כמויות של כסף..
בהלןוך של בעלי גם שילמנו כמויות של הכסף

בינתיים נתקעו בקפריסין
ישראייר הודיעה על עיכוב בטיסה

כפרת עוונות כי בבקאו שמענו שכבר מתחיל לזוז
ברוך ה בעלי חזר בבוקר אחרי 33 שעות בדרכים ובטיסות

ב"ה הסתדר
מצב הזוי לחלוטין
כמויות של כסף..
בכל תאריך, בכל חברה ובכל מקום, ככל שזמן הטיסה קרוב יותר מחיר הכרטיס גבוה יותר.

בכל תאריך, בכל חברה ובכל מקום, ככל שזמן הטיסה קרוב יותר מחיר הכרטיס גבוה יותר.
אז זהו שבינתיים הטיסה שלהם מקפריסין נדחתה
מדובר על בנאדם שמראשון בבוקר בדרך לא"י...
לא יאומן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה