דרוש מידע נסיעת אברך לחו"ל בתחילת רבעון, לגבי דתות

• הוסף לסימניות
כל שניה של יציאה לחו"ל מדווחת במערכת של משה"ח הפתוחה גם למוסדות (צריך לבדוק פרטני כדי לראות, אין הודעה על כך במייל וכדו').
לגבי ה14 יום זה כבר מעניין, סביר שכן תפסיד דתות אבל אכן לא בטוח.
בכל מקרה אסור להיות בחו"ל בין ה1/9-15/9 שזה מועד הקליטה הקובע, ומי שנמצא אז בחו"ל לא מקבל דתות עד זמן חורף.
אני הייתי בין התאריכם הנ''ל ולא הפסדתי דתות. מה שנאמר לי הוא הגבלה של 14 יום במצטבר

• הוסף לסימניות
אשמח לתשובה ממי שיודע, אם עברתי את ה 14 יום ב 2025 ואני צריך לצאת עכשיו, האם אני מפסיד רק את החודש ה 12 או את כל הרבעון? כי כבר קיבלתי עד החודש.
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
הכוונה אם יקזזו למוסד שמקבל עבורי דתות רבעון קדימה.
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
הכוונה אם יקזזו למוסד שמקבל עבורי דתות רבעון קדימה.
תודה רבה!!!
דבר ראשון אין כזה מושג 'רבעון' לעניין ה'דתות', ותמחקו את זה מהלקסיקון.

דבר שני זה תמיד עד למועד הרישום הבא, שהוא ב1/1, ולכן המוסד לא יקבל רק עבור חודש אחד בלבד.

• הוסף לסימניות
מחקתי. תודה רבה!!! אתה אומר את זה מידיעה ? נכון? אז אני יפסיד רק על ה 12. נכון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה