זה מה שאני
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אין מה להגיד זה הזיהאחה"צ ביום שישי היה טועמיה מטורף מילון דברים
צ'ולנט
יאפצ'ק
בשרים
ועוד ועוד
לא הצלחתי לעלות את כל התמונות כי זה מוגבל ל12
תכלס כמה כסף ביקשת מהלקוחות בעד האוכל?אחה"צ ביום שישי היה טועמיה מטורף מילון דברים
צ'ולנט
יאפצ'ק
בשרים
ועוד ועוד
לא הצלחתי לעלות את כל התמונות כי זה מוגבל ל12
לפי הכמויות שרואים בתמונות נראה שאין הרבה מאוד אנשים שמוכנים לשלם טוב על אוכל טוב בזקופנההסעודות בשבת היה אחד בעולם כל ארוחה עם כמיות של סלטים ובשרים קינוחים אחד אחד בשבת יש סעודת ליל שבת, ובבוקר קידוש, וסעודת שבת בבוקר, ומזנון צהרים, וסעודה שלישית (מזה אין לי תמונות כמובן)
מוצ"ש היה מלווה מלכה מטורף כאילו לא אכלנו כל השבת עם דגים, פיצות, מוקרמים, מרק, סושי וכו' ולדרך ציידו אותנו עם אוכל שקיות וקרטונים שתיה ומה לא
מצורף תמונות ממלווה מלכה
את עובדי ההפקה והיחצ הכניסו לפני כולם לתמונות סטיילינג...לפי הכמויות שרואים בתמונות נראה שאין הרבה מאוד אנשים שמוכנים לשלם טוב על אוכל טוב בזקופנה
לא בהכרח כי באמת כשאני הייתי היה די ריק אבל אני רציתי לטוס כבר שבוע שעבר ולא היה להם מקום כך שאני לא יודעלפי הכמויות שרואים בתמונות נראה שאין הרבה מאוד אנשים שמוכנים לשלם טוב על אוכל טוב בזקופנה
זה לא כ"כ רחוק מקרקוב ושם יש את זולדןכך או כך, זה די מתסכל שנופשים באיזור שרוצים לאכול כשר נאלצים בלית ברירה לשלם הון עתק עבור מעדני מלכים רק בגלל שאין להשיג שם אוכל כשר ברמה משפחתית צנועה.
"לא כל כך רחוק". נו, באמת.זה לא כ"כ רחוק מקרקוב ושם יש את זולדן
תלוי למה אם זה לכל ארוחה זה באמת לא אפשרי אבל בכללי זה שעה ורבע נסיעה אני נסעתי משם לקבר הרמ"א וזה מה שלקח לי בלי פקקים בלילה"לא כל כך רחוק". נו, באמת.
השנה נפתחו כמה אופציות ריאליות להזמנת שירותי קייטרינג בזאקופנה עד לצימר או למלון, ופרסומים עליהם נראה בוודאי בקרוב
יש כבר כמה דפים כאן בעד ונגד מלונות האלה
עי"ש ותרוה נחת.יש כבר כמה דפים כאן בעד ונגד מלונות האלה
הבנתי ממך שיהיה איזשהו חידוש ואופציות ריאליות להזמנת שירותי קייטרינג
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים