טיול בחו"ל נסעתם לפולין ? בא נעשה כאן אשכול מרכזי לפולין!!!

כשהחזרת לתיבה הם יכולים לדעת באיזו שעה החזרת?

אני מדבר על משהו אחר, הם מחייבים 90 יורו בהזמנה מראש על החזרה מחוץ לשעות הפעילות, בעוד שבפועל ההחזרה הזאת מסתכמת בהכנסת המפתח לתיבה.
התכוונתי לומר שייתכן שהעמלה היא לא בגלל החזרה מעבר לשעות הפעילות אלא שבגלל שלא החזרתם בזמן בעצם נכנסתם עם ההשכרה לעוד יום
(כלומר, מראש זה היה העניין רק שבטעות הובן שהסיבה היא בגלל החזרה מעבר לשעות הפעילות)

התכוונתי לומר שייתכן שהעמלה היא לא בגלל החזרה מעבר לשעות הפעילות אלא שבגלל שלא החזרתם בזמן בעצם נכנסתם עם ההשכרה לעוד יום
(כלומר, מראש זה היה העניין רק שבטעות הובן שהסיבה היא בגלל החזרה מעבר לשעות הפעילות)
לא לא זה היה סעיף מפורש בחוזה, תשחום על החזרה מחוץ לשעות הפעילות.

לא לקחנו מהם בסוף.

רוצה לסייג את המלצתי על קלאס וואגן.

באתר שלהם מופיע שחציית גבול מגבילה את הרכב ל120 קילומטר ליום, וכל חריגה עולה 40 סנט לקילומטר.

אבל עדיין, במשרד בעת ההשכרה, תוכלו לבקש קילומטרים ללא הגבלה, על פי רוב תקבלו, בפרט אם עשיתם ביטוח מלא.

רוצה לסייג את המלצתי על קלאס וואגן.

באתר שלהם מופיע שחציית גבול מגבילה את הרכב ל120 קילומטר ליום, וכל חריגה עולה 40 סנט לקילומטר.

אבל עדיין, במשרד בעת ההשכרה, תוכלו לבקש קילומטרים ללא הגבלה, על פי רוב תקבלו, בפרט אם עשיתם ביטוח מלא.
לא, אם תעשו ביטוח מלא, כלול בזה רשמי גם החציית גבול וגם הקילומטראז' ללא הגבלה.
כך לפי התכתבותי איתם מהימים האחרונים.

קבוצת גברים שנמצאת בזקפונה ליום אחד
מה כדאי להם להספיק?

אם נוחתים אחרי 12 בלילה יש שכירויות רכב שאפפשר להשכיר שפתוחים 24 /7
אפשר המלצות?

בשדה תעופה קראקוב בפולין

צריך רשיון נהיגה בין לאומי או מספיק ישראלי

לפעמים כך ולפעמים כך.
צריך לשאול את החברה.
בכל מקרה זה פשוט וזול מאוד להוציא רישיון בינלאומי.

צריך רשיון נהיגה בין לאומי או מספיק ישראלי
בפולין לא ביקשו ממני אף פעם בהשכרת רכב
פעם אחת קיבלתי דו"ח, השוטר התעקש לקבל את הרידיון בינלאומי בדווקא (היה לי..)
יכול להיות שכן כדאי להביא

אוקי תודה על המידע .
יש עוד המלצות על עוד שכירויות שפועלות 24/7?
הסתבכתי קצת אם האתר הזה

יש לי עוד שאלה ראיתי שבתנאים של השכרויות רכבים בפולין צריך אשראי לפיקדון רק על שם הנהג הרשי
אם אין לו אשראי על שמו ואין דרך להוציא בשום אופן , יש לזה פתרון הם גמישים בזה או שזה תנאי חובה

אוקי תודה על המידע .
יש עוד המלצות על עוד שכירויות שפועלות 24/7?
הסתבכתי קצת אם האתר הזה
שבוע טוב
יש סוכן יהודי בשם עידן שעובד עם שתי חברות השכרה בפולין
הוא גמיש מאוד, לכאורה ימצא לכם השכרה לפי הצרכים שלכם
+48533100636
אימייל: idan.caliber:Dgmail.com

בדיוק הגעתי אליו ואני בדיבור אתו
אבל טוב לשמוע המלצות

למישהו יש מידע לתת?
אנחנו 30 בחורים נוסעים לפולין לשבת שאחרי פסח (אחרי מות), בליזענסק ובדינוב מלא מישהו יודע על עוד מקומות שאפשר להיות באזור כולל אכילה ולינה? (עדיף מקום יהודי אבל לא חובה).
תודה רבה!

בדיוק הגעתי אליו ואני בדיבור אתו
אבל טוב לשמוע המלצות
אם זה עדיין רלוונטי
אני שכרתי ממנו רכב והייתי מרוצה מאד מהשירות שלו (חיסרון אחד שאין לו מספר ישראלי וא"א לתקשר איתו מהארץ רק במייל) שיגעתי אותו מלא והוא היה ממש סבלני, הוא הסביר לי הכל איך לוקחים ואיך מחזירים איפה מחנים את הרכב בשדה הכל הכל ממש

למישהו יש מידע לתת?
אנחנו 30 בחורים נוסעים לפולין לשבת שאחרי פסח (אחרי מות), בליזענסק ובדינוב מלא מישהו יודע על עוד מקומות שאפשר להיות באזור כולל אכילה ולינה? (עדיף מקום יהודי אבל לא חובה).
תודה רבה!
צאנז, קרקוב, רימינוב,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה