טיול בחו"ל נסעתם לפולין ? בא נעשה כאן אשכול מרכזי לפולין!!!

אנחנו רוצים ליסוע לקרקוב לקניות לכמה ימים,
אשמח להמלצות על קניונים אאוטלטים שווים וכו',
וכן מקומות לינה טובים לא יקרים, במיקום קרוב למסעדות.
לגבי התניידות - אם נהיה רק בקרקוב אפשר להסתדר עם אובר, זה בטוח או שעדיף לשכור רכב?

יש מה ליסוע לזאקופנה ליום אחד? אם כן מה כדאי לעשות שם?

תודה רבה מראש!

קחו בחשבון שזה לפחות שעתיים נסיעה שהכביש פנוי

קחו בחשבון שזה לפחות שעתיים נסיעה שהכביש פנוי
אני נהגתי בשעה וחצי
שימו לב לבחור דברים שהם באותו אזור אני אישית הייתי במלון ויש שם מישהו שמיעץ לאיפה לנסוע

אם אתה רוצים נופים מדהימים הרכבל הזה הוא מצוין (אם אתם יכולים לעבור לסלובקיה יש שם מלא דברים)

אשמח לשמוע אם יש כאן מישהו שהיה בהכנסת אורחים רימינוב?
איך החדרים? איך האוכל?
אני מתענינת לגבי שבת.
תודה

אשמח לשמוע אם יש כאן מישהו שהיה בהכנסת אורחים רימינוב?
איך החדרים? איך האוכל?
אני מתענינת לגבי שבת.
תודה
הייתי שם ביום חול הגענו קבוצה והזמנו ארוחה,
היה ממש ברמה, בשפע, היינו מרוצים ב''ה,
לא ישנתי שם בחדרים אבל עשיתי סיבוב בחדרים והיה נראה ממש טוב כלומר לא פאר והדר אבל בהחלט מכובד וסביר,
אם כי רוב החדרים היו אם הרבה מיטות (5-6),
בכללי המקום ממש מצוין.

נהג בפולין הסעות בכל פולין ואירופה דובר עברית רכב 7 מקומות במידת הצורך ניתן לפנות אליי

שופינג איפה יותר מומלץ בקראקוב או בורשה?
(זו מטרת הנסיעה העיקרית)

בקרקוב יש מסעדת זולדן שהיא מצוינת אבל המחיר בהתאם

דחוף
שמעתי ממישהו שקנה בקרקוב מצלמת g7 קנון במחיר נורא זול בערך 2500 שקל
יש למישהו מידע איפה אפשר לקנות בקרקוב מצלמות במחיר זול
תודה רבה

@Avrahamlandau
מהם חוקי התנועה בפולין?
צריך רישיון בינלאומי?
הכבישים נוחים לנהיגה?
צריך ובתוקף בלי זה אין מה לנסות אלא אם סגרתם עם מישהו פרטי
והכבישים הראשים נוחים לנהיגה והקטנים פחות אבל צריך לדעת איפה יש מצלמות שבודקות את המהירות אבל אין המון כאלו

יש למישהו מס' טלפון של רימינוב עדכני?

הם לא זמינים כאילו לא קיימים...

נהג דובר עברית עושה הסעות בכל פולין רכב 7 מקומות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה