נספח לאתגר ***נספח אתגר הצלליות***

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
בשרשור זה אתם מוזמנים להתבטא בכל הקשור לאתגר עצמו וליצירותיו.

להלן דוגמאות למה בדיוק אני מצפה מכם.
בחרתי בצללית שלא קיימת במסמך באתגר בכוונה כדי לא "לבאס" לאף אחד צללית..

עשיתי כמה סקיצות על אותה הצללית, רק שתראו שזה לא כאילו שבכל צללית קיימת רק הברקה אחת...

להלן הצללית
6.jpg

להלן הסקיצות שבניתי על בסיס הכתם
7.jpg

כמו שאתם רואים הדמויות הזויות למדי, אני בעצמי לא יודע מה הוצאתי שם, אבל זו בדיוק הפואנטה...

לסיום בחרתי באחת מהסקיצות ושפצרתי קצת
8.jpg

מקווה שאם לא הייתם בטוחים מה אני מתכוון עכשיו הבנתם סופית, אם לא אתם מוזמנים לכתוב כאן.

אני ממליץ לכם לבחור כתם שקורץ לכם מאשכול האתגר, ופשוט להסתכל עליו קצת, ולאט לאט אתם תתחילו לראות דברים.
תנו לעצמכם להתפרע, אל תגבילו את עצמכם עם עניינים כמו פרופורציות והיגיון, פשוט תזרמו..

בהצלחה לכולם ;)

• הוסף לסימניות
yoyoBL
למה האתגר לא נעוץ?
חבל....

• הוסף לסימניות
אהבתי תארנבת הוברבורד.. אדיר

איך כל אחד רואה דמויות שונות..זה שיעור בנקודת מבט

• הוסף לסימניות
שבוע טוב לכולם,
תקשיבו,
הפגזתם!!
הולך להיות אחד הקשוחים לסחוט בחירה...

@אילוסטרייטורית אחת
לצערי כמו שכתבתי כבר למשתמש אחר,
אי אפשר יותר מיצירה אחת באשכול הרשמי.
גם ככה יש מלא יצירות מדהימות, ואני הולך לשבור את הראש על כל אחת ואחת מהן,
אז אם תתחילו להעלות לי מספר יצירות כל אחד זה באמת הולך להיות בלתי אפשרי מבחינתי..

אבל שוב, אני (וכולם/ן גם אני בטוח) מאוד נהנה ורוצה לראות אם עשיתם עוד סקיצות ועניינים, פשוט תעלו אותם לפה.. :)

כל הכבוד לכולם/ן,
תמשיכו ככה.

• הוסף לסימניות
@Sari FF
משום מה , המפלצת החמודה נורא הזכירה לי את המפלצות של ארון בלייז,
אני צודק ?
;)

• הוסף לסימניות
איזה ציורים... הפצצתם!
מגניב לראות שחצי מהמעלים לא מחזיקים חגורה צהובה, אבל ידע מטורף באיור מחזיקים ועוד איך :rolleyes:

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
צללית 0.jpg
צללית 1.jpg
צללית 2.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@מיכל. איזה קטע ששתינו עשינו מהשפיץ למעלה כובע של יומולדת...

אגב, מעניין ששלושה ציורים לקחו את הצללית הזו למקום דומה:
1596486679405.png

אני היחידה שישר ראיתי את זה?:
1596486722761.png

ועוד אחד שרציתי לשתף.
תסתכלו על זה
אתם רואים כאן נערה מכשפה שבוכה?
1596486910963.png

ועכשיו?
1596487060800.png

ובלי הכתם:
1596487107849.png

אני יודעת שהזרועות שלה לא ממש מחוברות לכתפיים, והכובע לא בדיוק בזוית. אבל מהרגע שמצאתי אותה, לא הצלחתי לראות שם שום דבר אחר...
אני מקווה שהציור 'עובר'. אם מישהו חושב שהוא לא מתאים, בבקשה תכתבו כאן ואסיר אותו.

• הוסף לסימניות
@Sari FF

את מאיירת חזקה. תנוחות מעולות ורק את הצלחת לעשות מהכתם העליון משהו בלי הושטת יד שאוחזת משהו חחח כולנו נתקענו על היד.
וואו תודה :eek:
עכשיו אני קולטת שגם את עשית שם דמות...
ומה עם הציור שלך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה