חוו"ד ***נספח אתגר סטוריטלינג***

• הוסף לסימניות
בלחץ???
תירגעי...
את המנצחת!!!(לפחות בעיני)

מצטרפת חחח גם אני הכי אהבתי את הביצוע של שרי :)

הכי ריגש אותי של מלכי עם הצ'לו

אבל גם האבא הממורט אחרי לידה של יחיאל מרגש ומפורט והעין עוברת בין הדמויות עד שנקלט הסיפור

והיו כאן עוד כמה honorable mentions

האתגר הזה היה מטורף!! כמה משתתפים.. בהצלחה למאתגר ותגיע להכרעה לפי מה שהכי התחברת אליו (ולא רק לפי סטנדרטים טכנים) כדי שנוכל לעבור לאתגר הבא וגם שלא נישאר במתח :)

• הוסף לסימניות
אופס את התכוונת של סקצבוק.. מצטרפת גם לזה ציור מתוק בהחלט

• הוסף לסימניות
מה דעתכם לפתוח אינקטובר?

• הוסף לסימניות
רשימה מקורית של אתגרים של קהילות מאיירים? זה? צריך שיהיה מותאם לציבור שלנו (למשל דינזאור ופיות לא. ויש עוד כמה שאפשר לשנות. אבל הרעיון של יערות וגשם וסקיצות וכו למה לא?)

קבצים מצורפים

• Screenshot_20200923-140313_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20200923-140313_WhatsApp.jpg
    KB 265 · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
זה האחד המקורי בעיקרון.. לא מבין אנגלית כל כך1600868212150.png

• הוסף לסימניות
1.דג
2. צרעה
3. מגושם
4. רדיו
5.להב
6. מכרסם (כמו חולדה)
7. מפואר
8. שיניים
9. לזרוק
10. תקווה
11. דוחה/מגעיל
12. חלקחלק
13. דיונה
14. שריון
15. נראה לי מוצב שמירה מחוץ למחנה
16. טיל
17. סערה
18. מלכודת
19. מסוחרר
20. אלמוג
21. לישון
22. שף
23. לקרוע
24. לחפור (התמחות שלי!!)
25. חבר /ידיד (סלנג שלפעמים מוסב על חיית מחמד)
26. להתחבא
27. מוזיקה
28. לצוף
29. נעליים
30. מאיים, מבשר רעות
31. זוחל

תרגום חופשי ללא אחריות כלל וכלל

• הוסף לסימניות
שכוייח. אני חושב שזה אחלה..

• הוסף לסימניות
סליחה 2 זה שפרירית כנראה.

• הוסף לסימניות
גמני חושבת שאחלה רשימה. ובגלל שיש תחגים אולי כדאי להתחיל שרשור מעשיו ואם לא אז לצייר מעכשיו.

• הוסף לסימניות
תרגום גוגל ל-wisp :
אָנִיץ

ציטוט מאתר אינקטובר :
WE’VE BEEN GETTING QUESTIONS FROM OUR FRIENDS WHO ARE UNFAMILIAR WITH THE WORD 'WISP'
IT MEANS A SMALL THIN OR TWISTED BUNCH, PIECE, OR AMOUNT OF SOMETHING.
"WISPS OF SMOKE ROSE INTO THE AIR" “WISPS OF HER HAIR DANCED IN FRONT OF HER EYES.”

תרגום של גוגל :
קיבלנו שאלות מאת החברים שלנו שאינם מכירים את המילה 'WISP'.
זה אומר חבורה קטנה, דקה או מעוותת, או כמות של משהו.
"חכמות של עשן עולות לאוויר" "נשי שיערה נרקם מול עיניה."

:confused: :confused: :p:p:p
הרבה הצלחה למי שהבין .....

• הוסף לסימניות
אחלה.. אני מכירה בתור חרק והתלבטתי איזה. יש לזה גם דמות דמיונית וכו ועוד כמה פירושים. לא חשבתי שזה קומץ זרדים או עשן למרות שההקשר לעשן מכירה.

תרגום גוגל זה הדבר הכי לא אמין שיש.. כי זה תרגום מילולי ולא מהותי.

אז יחיאל אולי תפתח שרשור אינקטובר?

• הוסף לסימניות
הכוונה לקווצת שיער חחח לא 'נשי שיערה'

הרב גוגל הזה.. :)

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה