נספח לאתגר *** נספח אתגר 13 - מפלצת המחמד שלי ***

• הוסף לסימניות
יוהו!
אתגר כזה הוא בדיוק בשבילי!
אגב Wouter Tulp הוא אמן מדהים, גם אני אוהבת את העבודות שלו מאוד. ואם את רוצה יש לו קורס אונליין בschoolism
אם מעניין אותך ללמוד.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@Sari FF
הורסת
את הזויהההההה
חיבת ליצור משהו

• הוסף לסימניות
@palm
אשכול האתגר מיועד לציורים בלבד
תגובות ושאלות - באשכול שנפתח במיוחד בשבילן ונקרא בישראל "נספח"
בואו נשמור על אתגר נקי מתגובות :)

ולשאלתך
שמתי לינק מתחת לציור שלו, את יכולה לראות שם
או לחפש בפינטרסט למשל.

• הוסף לסימניות
את הציור שלי כבר הגשתי, אבל רוצה לשתף בסקיצות ישנות שנתקלתי בהן במחברת שלי בזמן שחיפשתי אחר רעיונות.
20210309_005213.jpg
20210309_005259.jpg
20210309_005407.jpg
20210309_005341.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@אילוסטרייטורית אחת איך? איך לכל הרוחות עושים משהו מדהים כזה?!
את חייבת לגלות לנו את הסודות.. זה יהיה בטופ 3 בטוח אם לא מקום ראשון...
התייאשתי מראש :)
הכי מצער זה שהסרטתי את כל התהליך מתחילתו ועד סופו, מהקווים הראשונים של הסקיצה ועד אחרון שערותיה של הילדה.
ואז... בטעות לא שמרתי ונמחקה ההסרטה לתמיד.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה