נספח לאתגר ***נספח אתגר 9 גיבורים מהספרים- ***

מצב
הנושא נעול.

הנה קנז, בול קנז!
אבל לא הגיע למיה... :(

הנה קנז, בול קנז!
אבל לא הגיע למיה... :(
למה באמת זה לא הגיע למיה?

אולי אפשר להעלות לכאן קישור לדירוג של הציורים? הייתי רוצה לראות איזה ציורים עלו וכמובן גם להצביע...

הציור של פנרס ממש פנרס, איזה מבט צלול, חכם וקצת תקיף!
ויש עוד הרבה מעולים, אבל אם אני אכתוב "טור, אונמר, מהללאל, יקוואל ואיסתרק" זה לא יגיד כלום. כי היו הרבה על אותן הדמויות בדיוק! ואין לי זמן לחזור שוב ולחפש אותם ספציפית. רק תדעו שהודיתי לכל מי שאהבתי. הם פשוט נהדרים!
מה שלא הודיתי - לפעמים חסומים לצערי הרב :( ולפעמים פשוט פחות התחברתי לדמות המצוירת.
בכל אופן - ממש אשמח לראות את הדמויות החסומות בקבצי פידיאף להורדה. תדעו שזה יעזור מאד לעוד הרבה חסומות (או חסומים) שמתבישים לבקש כדי לא להטריח.
אז אם אפשר - ישמח אותנו מאד!
תודה לכל המעלים והמעלפים. הלוואי שהאשכול הזה יחזור על עצמו שוב ושוב. אולי אפשר להשאיר אותו פתוח כדי להעלות אליו כל פעם ציור שמתאים לאתגר, גם כשהוא נסגר? זה נראה לי רעיון מעולה לריכוז כל הציורים בנושא ספרים.

5 הציורים הנבחרים של ממלכה במבחן, יעברו למיה קינן לרשימת התפוצה שלה, ושם יבחר זוכה אחד,
זוכה נוסף יבחר לפי מרב הקולות של הקהל כאן,
ועוד זוכה שהכי דייק בנתונים של הדמות שבחר, (וזו בעצם המטרה)
מה אני יכולה לעשות? :(
תאמינו לי שגם ככה שלחתי לה הרבה יותר מחמש...
והקנז המדובר באמת מרגישה חבל, אבל היו הרבה התלבטויות...אולי זה פיספוס...רק שתדעו שלא קל לעמוד במקום הזה ולסנן, היו עוד כמה ציורים שכמעט נשלחו וחבל שנשארו מאחור...

מה אני יכולה לעשות? :(
תאמינו לי שגם ככה שלחתי לה הרבה יותר מחמש...
והקנז המדובר באמת מרגישה חבל, אבל היו הרבה התלבטויות...אולי זה פיספוס...רק שתדעו שלא קל לעמוד במקום הזה ולסנן, היו עוד כמה ציורים שכמעט נשלחו וחבל שנשארו מאחור...
מבינה אותך ומסכימה
גם אני הייתי במקום הזה שצריך לסנן... קשה....

חבל..
מה הענין לעבור מפלטפורמה כ"כ נוחה כמו האתר הזה
למייל?
לא היה עדיף שמיה קינן תתאים את עצמה לאתר?
אבל יש לה עוד הרבה אנשים שמחוברים לקבוצת התפוצה שלה במייל

נראה לי שזה סוג של מנהג שהנסיכים לא גוזרים את השיער שלהם אבל אחרי שהם גדלים וכל אחד מקבל את התואר שלו אז הם גוזרים משהו כזה ..
על זה עצמו הוא שאל: למה היא יצרה מנהג כזה?

נזירות זה משהו אחר לחלוטין

חבל מאוד שאתגר שנפתח פה באתר עבר למייל. למה לייצור תקדים כזה?
ואם אני לא מעוניינת להיות חלק מרשימת תפוצה נוספת, כי המייל שלי מפוצץ אז...??
אולי לא הבנתי נכון??
@אבימי אשמח להבהרה.
@ניהול האתר
זה מקובל?

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה