שימי לה מה כתבה @מלכה יזדיחבל מאוד שאתגר שנפתח פה באתר עבר למייל. למה לייצור תקדים כזה?
ואם אני לא מעוניינת להיות חלק מרשימת תפוצה נוספת, כי המייל שלי מפוצץ אז...??
אולי לא הבנתי נכון??
@אבימי אשמח להבהרה.
הבחירה ברשימת התפוצה של מיה קינן היא רק תוספת לאתגר הרגיל של פרוג. כך הבנתי.5 הציורים הנבחרים של ממלכה במבחן, יעברו למיה קינן לרשימת התפוצה שלה, ושם יבחר זוכה אחד,
זוכה נוסף יבחר לפי מרב הקולות של הקהל כאן,
ועוד זוכה שהכי דייק בנתונים של הדמות שבחר, (וזו בעצם המטרה)
בדיוקקק באתי לכתוב את זה ...שימי לה מה כתבה @מלכה יזדי
הבחירה ברשימת התפוצה של מיה קינן היא רק תוספת לאתגר הרגיל של פרוג. כך הבנתי.
עדין מרגיש מאוד לא נוח.
אתגר שנפתח פה באתר, ועבר למייל?
למה?
למה הבחירה עברה למייל? כשנשכח שהיה אתגר אז יכריזו על התוצאות?
משהו לא ברור לי. אולי זו רק אני...
עושה רושם שהאתגר הפך למסע פרסומי למיה קינן.
אני חייבת למחות,עושה רושם שהאתגר הפך למסע פרסומי למיה קינן
אני חייבת למחות,
ובאו אני אשתף אתכם ברקע, גם אם לא תכננתי לעשות את זה... הביקורת שאתם מעלים כאן צריכה הבהרה.
כשפתחתי את האתגר, רציתי שמיה קינן תבחר דמות שנראית לה,
ואולי עוד 2 סופרים נוספים, גם יבחרו דמויות שלהם...
אומנם זה לא אמור להיות שיתוף לנחלת הכלל הדו שיח שניהלנו, אבל אני רואה שאין לי ברירה... מיה קינן לא רצתה לשפוט בתחרות כדי - לא לאכזב אנשים, היא אמרה שהתחרות מאוד מחמיאה לה, אבל היא לא אוהבת את העמדה הזו, וזהו,
ואז בא הרעיון של קבוצת התפוצה שלה...
(וד"א היא הציעה את זה כפרסום לציירים... אז למה לא לדון לכף זכות? @ר גן עדן )
אני התאכזבתי מאודמה לעשות... התלבטתי הרבה והחלטתי לא לוותר בסוף על האתגר הזה,
השארתי את הבחירה המרכזית עדיין כאן, ואמנם יש כאן אולי איזה שהוא חוסר נוחות מסוים,
אבל לדעתי הוא שווה את החוויה שהייתה פה.
נ"ב
תודה לכל בעלי העין הטובה, שטרחו והסבירו פה.
וחוצמזה, מנצח אחד בוחרים התולעים של מיה, אבל מנצח נוסף נבחר פה לפי הלייקים...
(שלא בהכרח לפי רמת הציור, מי שהכניס את הציור שלו ביום האחרון לא יכל להספיק לצבור לייקים, אולי היה צריך להעלות את כל הציורים לפורום, לספור 3-4-ו, ואז לתת כמה ימים ללייקים...)
אולי אין לי זכות להגיב כשלא טרחתי להשתתף באתגר.כשפתחתי את האתגר, רציתי שמיה קינן תבחר דמות שנראית לה,
לא מדויקלמשל, אייל, של מרגל להשכרה, כנראה שאיש לא ידע לעולם לצייר אותו כמו שחשבה עליו יונה ספיר...
אם זה לא יונה ספיר עצמה שמגיבה, מהיכן הוודאות שזה לא מדויק?לא מדויק![]()
בסדר גמור.@מלכה יזדי
לתחושתי האישית העניין יצא קצת מפרופורציות סבירות.
אני קורא למנהלות האתגר להתכנס ולסיים את הסאגה עד ליום חמישי הזה כולל הכל, ולעבור לאתגר הבא.
זו תגובתה של '@יונה ספיר' למראה הציור שהופיע כאן.אם זה לא יונה ספיר עצמה שמגיבה, מהיכן הוודאות שזה לא מדויק?![]()
מעניין מהם התולעים של מיה.....כלומר, הייתי רוצה לראות את עצמי ככזאת. ובכ''ז לפי רשימת התפוצה שלה, על כל פנים -אין עדיין מנצח\ת.וחוצמזה, מנצח אחד בוחרים התולעים של מיה,
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים