נכתב ע"י חנהS;1178872:לא הבנתי איפה מעלים את התמונה, מי השופט ובמה זוכים???
לא צריך להבטיח, למי שמתקשה בהבחנה יש אקסיףנכתב ע"י שוצי;1179720:לאה
תבטיחי לנו שזה לא ציור, לא שזה נראה כך
אבל בנושא הזה אנחנו כבר מכירים אותך![]()
נכתב ע"י wald;1179399:רבקי, מהמם!! יפיפה
בד"כ אני לא אוהבת את התמונות של הניו בורן - אבל היא מותק.
רק מפריע לי ה... למען ד', למה?????
נכתב ע"י רבקי פרידמן;1179771:מה?? הטבור? או שהיא לא מתאימה לתקנון של בית יעקוב?
הטבור בכוונה מודגש כאן, נכון זה לא סטנדרטי אבל זה מכוון (רב התמונות בסט שלה זה כן היה מוסתר)
אם זה הסיבה השנייה - עזבי אני לא נכנסת לזה שוב, זה לא נראה לי חריג ביחס לתמונות אחרות של nb שמעלים פה.
נכתב ע"י wald;1179802:בדיוק אל הטבור דברתי.
חבל, כזה מותק של תמונה.
וזה דוחה ממש.
בא נאמר, מתוך סט שלם, אם תמונה אחת ככה, יש בזה משהו, לא שהייתי עושה את זה אבל אפשר להבין...
אבל בתור תמונה בודדת לאתגר לא הייתי מעלה דווקא אותה.
אבל טוב, עניין של טעם.
נכתב ע"י ירושלמער;1180376:אם אפשר בבקשה לא להעלות כל תמונה 3 פעמים,
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים