*** נספח האתגר השבועי: העתיד ***

• הוסף לסימניות
האתגר הזה יפעל בשיטת ה"שופטים הסמויים":

כל מי שלא מצייר, יכול לשלוח לי הודעה פרטית עם דירוג וחוות דעת על עד 3 ציורים.
מילותיו ייכתבו בסיום האתגר וישפיעו על ההחלטה הסופית.

קדימה, תנו כל מה שיש לכם... בהצלחה! :)

• הוסף לסימניות
חיים, כל הכבוד!
*על לקיחת אחריות בניהול האתגר הזה
*על הנושא המרתק
*על שיטת השיפוט הסמוי, שניסיתי בעבר,
והוכיח את עצמו כשיפוט יעיל ואובייקטיבי!
*ו...בהצלחה! :)

• הוסף לסימניות
נושא יפה! אבל חשבתי שהזוכים מעלים את האתגר...

• הוסף לסימניות
גם לא לדעת לצייר וגם לשפוט :p

• הוסף לסימניות
ליהיא - את צודקת בהחלט, אך במקרים מסוימים (כמו עכשיו) שהזוכה לא יכול להעלות אתגר חדש מכל סיבה כלשהי ומישהו צריך לקחת יזמה כדי שהאתגר לא ידעך, זה עדיף מאשר כלום.

עייני בהודעות הבאות:
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=1497111&postcount=28
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=1500653&postcount=35
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=1510253&postcount=45

:)

• הוסף לסימניות
נשמע אתגר מצוין! מקוה להספיק :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Haim6130;1511724:
ליהיא - את צודקת בהחלט, אך במקרים מסוימים (כמו עכשיו) שהזוכה לא יכול להעלות אתגר חדש מכל סיבה כלשהי ומישהו צריך לקחת יזמה כדי שהאתגר לא ידעך, זה עדיף מאשר כלום.

עייני בהודעות הבאות:
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=1497111&postcount=28
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=1500653&postcount=35
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=1510253&postcount=45

:)

ראיתי אותם, אתה רוצה להגיד לי שמתוך 6 זוכים, אף אחד לא רצה לקחת על עצמו את האתגר? שאלו כל אחד ואחד?

• הוסף לסימניות
כל כך בוער לך שדווקא הם ינהלו את האתגר?
יש פה אחד מוכשר שלקח את זה על עצמו. כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
חנה,
חשיבה מטאורית. איזה יופי של ביצוע!

• הוסף לסימניות
כל הכבוד! הנושא מקורי ומאתגר!
מקווה רק שהעתיד לא יהיה דומה באמת לתמונה שבדוגמא. ;)

• הוסף לסימניות
שירי! איזה יופי של עתיד! מלא רגש ,אהבה , נחת ושמחה...!

• הוסף לסימניות
חנה - רעיון וביצוע מעולים! ולחשוב שכל מצווה גורמת ללחיצה על כפתור "התקרב" וח"ו ההפך... בהחלט מצמרר.
ishai - ציור מושקע עד לפרטים הקטנים! כמה זמן לקח לך לאייר את כל בית המקדש כ"כ בפירוט? כל הכבוד!!!
pr - אחח איזו פשטות מקסימה של עתיד! תכל'ס לא צריכים יותר מזה. :) נתת אחלה אווירה עם כל הצ'צ'קס... הייתי רוצה לראות את זה צבוע! :p
ronitg - העלתי חיוך... הדובי המתוק הזה נראה כאילו בעל-כרחו ההתקדמות הטכנולוגית נכפתה עליו.. כמו על כולנו :eek: אהבתי מאוד!

כל הכבוד לכל הציירים המוכשרים עד כה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Haim6130;1518180:
חנה - רעיון וביצוע מעולים! ולחשוב שכל מצווה גורמת ללחיצה על כפתור "התקרב" וח"ו ההפך... בהחלט מצמרר.
ishai - ציור מושקע עד לפרטים הקטנים! כמה זמן לקח לך לאייר את כל בית המקדש כ"כ בפירוט? כל הכבוד!!!
pr - אחח איזו פשטות מקסימה של עתיד! תכל'ס לא צריכים יותר מזה. :) נתת אחלה אווירה עם כל הצ'צ'קס... הייתי רוצה לראות את זה צבוע! :p
ronitg - העלתי חיוך... הדובי המתוק הזה נראה כאילו בעל-כרחו ההתקדמות הטכנולוגית נכפתה עליו.. כמו על כולנו :eek: אהבתי מאוד!

כל הכבוד לכל הציירים המוכשרים עד כה!

אז זה הציון הסופי? :p

• הוסף לסימניות
חברים, אם מישהו באמצע לצייר לאתגר ומעוניין להאריך את האתגר בכמה ימים נוספים בכדי להספיק, שיגיב כאן או שיישלח לי הודעה פרטית. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
שירי!
זה החלום שלי!!
פשוט מעולה!
וחיים - התמונה הראשונה מרתקת ומלאת אוירה!

• הוסף לסימניות
עקב מס' פניות של אמנים שעדיין מעוניינים לצייר לאתגר הנוכחי - האתגר ימשיך שבוע נוסף ויסתיים ביום ראשון הבא (כ"ו שבט, 15/02/2015).
ככל הנראה, אולי אתגרים בפורום הזה צריכים להיות מראש דו-שבועיים :eek:!

בהצלחה לכולם.

• הוסף לסימניות
חיים6130 - הציור בהודעה הפותחת... זה פשוט גדולללל,
תוכל לספר לנו מה היה מקור ההשראה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;1521117:
חיים6130 - הציור בהודעה הפותחת... זה פשוט גדולללל,
תוכל לספר לנו מה היה מקור ההשראה?

פשוט מאוד.
הייתי צריך לקבל השראה לנושא לאתגר, שיהיה מעניין ולא נדוש וישאיר קשת רחבה של רעיונות לאמנים פה בפורום, אז נכנסתי לאשכול ההשראות הגדול ומצאתי שם את הציור המדהים הזה.
כשראיתי אותו מיד חשבתי: "וואלה... כשאני מדמיין את העתיד הרחוק, רובוט מנגן בגשם זה מראה הגיוני לגמרי". וזהו. הדרך משם לפתיחת אתגר בנושא העתיד לא הייתה כ"כ רחוקה :)

ציור באמת ענק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Haim6130;1521150:
פשוט מאוד.
הייתי צריך לקבל השראה לנושא לאתגר, שיהיה מעניין ולא נדוש וישאיר קשת רחבה של רעיונות לאמנים פה בפורום, אז נכנסתי לאשכול ההשראות הגדול ומצאתי שם את הציור המדהים הזה.
כשראיתי אותו מיד חשבתי: "וואלה... כשאני מדמיין את העתיד הרחוק, רובוט מנגן בגשם זה מראה הגיוני לגמרי". וזהו. הדרך משם לפתיחת אתגר בנושא העתיד לא הייתה כ"כ רחוקה :)

ציור באמת ענק.

תשמע, חיים, אני חושב שצייר שחושבים שהוא גורו פוג'יטה, הצייר הענקי שצייר את הרובוט, זה שיא.
אבל באמת מן הראוי היה לשים קרדיט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה