דווקא אני זוכרת שהיה ב"סלט חי" הרבה מאוד שהשתתפו, וגם ב"חוק מרפי"נכתב ע"י Magic Brush;1149972:כבר הרבה זמן לא הייתה כזו היענות נכון? או שאני לא זוכרת טוב...
איפה שלך?נכתב ע"י Magic Brush;1149972:הציורים שלכם פה אחד אחד!!!
יויו- הנח נח שלך חזק ביותר! מי שראה את זה ולא צחק - שירים ת'יד...
לאה- אהבתי את הליצן... טוב, כמו כולם.מיוחד!! ואין לי מילים להוסיף..
ליהיא - אני אוהבת את התלת מימדיות שיש לציורים שלך, האור הכחלחל הזה שמגיע מאחורי הסורגים... והשילוב של הצבעים.. זה פשוט נראה תמונה חתוכה מתוך סצינה..
sfogel - רגשות מעורבים בקשר לציור שלך, קצת גנבת לי את הרעיון (היות ואני כבר באמצע אני לא מרחמת עליך) אבל זה כל כך סימלי ויפיפה!!
סורי שההודעה שלי נראית כמעט כמו המחמאות של השופט... אבל הייתי חייבת. פשוט אחד אחד הציורים פה!
ותוך כדי כתיבה אני חושבת שזה ציון לשבח לשופט- שהעיר את חברי הפורום. כבר הרבה זמן לא הייתה כזו היענות נכון? או שאני לא זוכרת טוב...
לא הייתי מעלה שיר של מישהו אחר בלי לציין קרדיט..נכתב ע"י bekki;1150241:קקטוס, של מי השיר הזה?
והעלם- מקסים. פנים יפות.
נכתב ע"י קקטוס;1150253:לא הייתי מעלה שיר של מישהו אחר בלי לציין קרדיט..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים