נספח לאתגר נספח כללי לאתגרים

• הוסף לסימניות
כמה הצעות ייעול:
  1. למען ההוגנות בהצבעות, ההודעות יופיעו לא לפי סדרן הכרונולוגי.
  2. אין להעלות תמונות קריקטוריסטיות, אלא אם זה נושא האתגר [מה שגורם להצבעה מידית של הצופה, מתוך שעשוע וגיחוך...]

• הוסף לסימניות
כמה הצעות ייעול:
  2. אין להעלות תמונות קריקטוריסטיות, אלא אם זה נושא האתגר [מה שגורם להצבעה מידית של הצופה, מתוך שעשוע וגיחוך...]
נראה לי במקום להגביל את המשתתפים באתגר, שזה קצת בלתי אפשרי, צריכם לשים דגש על נושא האתגר.
אם מביאים נושא שהוא מאוד כללי, בעצם האתגר הוא לחשוב על הרעיון הכי יצירתי שיש, ואז ברור שיצירה מצחיקה תזכה.

• הוסף לסימניות
נראה לי במקום להגביל את המשתתפים באתגר, שזה קצת בלתי אפשרי, צריכם לשים דגש על נושא האתגר.
אם מביאים נושא שהוא מאוד כללי, בעצם האתגר הוא לחשוב על הרעיון הכי יצירתי שיש, ואז ברור שיצירה מצחיקה תזכה.
נכון, את צודקת.
לכן באתגר שלי הדגשתי שהתמונה צריכה להיראות מציאותית, כי לא רציתי שזה יקרה... [הרי יכלו לעשות מבנים עם פרצופים חמודים שהיו גורפים את כל ההצבעות...]

• הוסף לסימניות
כמה הצעות ייעול:
נכון, את צודקת.
לכן באתגר שלי הדגשתי שהתמונה צריכה להיראות מציאותית, כי לא רציתי שזה יקרה... [הרי יכלו לעשות מבנים עם פרצופים חמודים שהיו גורפים את כל ההצבעות...]

לכן הצעתי שיהיה איזה שהוא משקל למנהל ולפותח האתגר בבחירת היצירה הזוכה. או שיוכלו לתת יותר נקודות או לדוגמא שיבחרו מבין המובילים את הזוכה, זה שהכי כיוון לאתגר ועשה את זה בצורה הכי איכותית.

• הוסף לסימניות
האם מותר להעלות יצירה מונפשת ?
של כמה שניות
אמנם לא נכתב שאסור, ובאמת זה יכול להיות מאוד מוצלח, אך נראה לי שלא הוגן להתמודד באתגר עם הנפשה מול תמונה סטטית.

• הוסף לסימניות
אמנם לא נכתב שאסור, ובאמת זה יכול להיות מאוד מוצלח, אך נראה לי שלא הוגן להתמודד באתגר עם הנפשה מול תמונה סטטית.
זה אומר שלאשכולות של שיתוף תמונות אפשר להעלות הנפשות?
אני מתכוון-זה לא נחשב סטייה מתוכן/נושא האשכול

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לעניות דעתי כדאי לתת אתגרים עם רעיון שחייב להתבטא ביצירה
אבל חייבים להשאיר מקום ליצירתיות ולא לצמצם לתמונה ספציפית של בעלי חיים תינוקות וכדו׳

• הוסף לסימניות
וסתם שאלה האם למי שפותח את האתגר יש אפשרות להתמודד בו ?

• הוסף לסימניות
מומלץ ורצוי, ואף יתקבל בברכה פירוט על הכלי בו יצרתם את היצירה, הפורמפט אותו כתבתם, ופרטים נוספים שייתנו ערך מוסף למבקרים באתגר.
יש מצב להוסיף לכללים שצריך לשים את הפרומפט בתוך ספוילר?
זה מציק לפעמים...

• הוסף לסימניות
אני רוצה להשתתף! איזה אתר של בינה מלאכותית כדאי ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה