נספח לאתגר נספח כללי לאתגרים

הענין הוא שיש דברים שהם בתחום האפור, ומה למשל לעבד בAI שוב ושוב את התמונה, האם זה נחשב עריכה? והאם שינוי קנה מידה בתוכנה של AI שמוסיפה פרטים בשביל הקנה מידה נחשב לעריכה?

גם שאר היוצרים יכולים לעשות את זה, אמנם לא בכל הכלים זה קיים, אבל גם באיזה כלי להשתמש זה חלק מהתחרות וברור שמי שיש לו מסלול בתשלום יש לו יותר אפשרויות.
למעשה ברור שהרבה משתמשים בתמונת התחלה, אין שום דרך אחרת להסביר יצירות מסוימות, כולל יצירות שזכו, והגיע הזמן להגדיר בבירור האם זה בסדר או לא.
גילוי נאות: ביצירה דלהלן השתמשתי בתמונת התחלה וגם בשינוי קנה מידה באמצעות CHAT GPT
לכן אשמח לתגובת המנהל.
שומע יש בזה גם סברא. אני את הנלענ"ד כתבתי. ממילא שנינו לא מחליטים צריך לחכות להוראת @מנהל ai

לענ"ד
1. שינוי קנה מידה להקטין תמונה גדולה יותר אפשרי שאין פה התערבות כלל בגוף היצירה אלא חיתוך חיצוני , להגדיל את התמונה ולהוסיף עוד יצירה על התמונה המקורית אסור.
מסכים בהחלט, גם אני חושב שהרעיון הוא רק לא לעשות עריכה בגוף רעיון היצירה, ולא בהצגת תמונת היצירה
2. להשתמש בתמונה התחלתית פוגע בליבת היצירה של הAI כיוון שאתה נותן לו תמונה אמיתית שעליה הוא מתבסס ולכן זה לא הגון בהשוואה לשאר היוצרים ואסור (רק צריך לדעת שצאטGPT יודע ליצור במקור ללא תמונה התחלתית הרבה אנשים כמרן הגר"ע יוסף החפץ חיים ועוד. איני יודע אם הוא יודע ליצור את אברהם פריד צריך לבדוק.....).
קודם כל, מאוד מעניין מה שאתה כותב על GPT, כי מעבר להרב עובדיה והרמב"ם, לא הצלחתי אפילו פעם אחד להוציא ממנו תמונות תקינות של שאר גדולי ישראל, כולל הרב קוק, החפץ חיים, האדמו"ר מחב"ד, ואדמורים כאלו ואחרים שהבינה הבטיחה לי שהוא מכירה אותם מצוין !

ולעצם העניין של לתת הנחיה ע"י תמונה התחלתית, אחזתי תמיד שאין בזה בעיה, וטעמי ונמיקי עימי...
ואכן מעניין לשמוע בזה את דעת המנהל !

נערך לאחרונה ב:
גם אם מתירים להשתמש בתמונה התחלתית צריך לציין את זה כגילו נאות לצד היצירה.
לדעתי יצירה עם תמונה התחלתית היא ברמה פחות מאשר יצירה שנוצרה מאפס אך ורק בכלי הבינה המלאכותית

אם הרעיון של האתגרים הוא לדעת לעשות שימוש מצוין בכלי הזה - מה בעצם מפריע להשתמש בפטנטים כמו להכניס תמונה התחלתית? הפאנץ' הסופי לא אמור להיות זה שקובע? שילוב של רעיון וביצוע לתוצר טוב? או שהרעיון של האתגרים הוא ליצור מאפס?
(אני לרב לא עושה שימוש בתמונה התחלתית אבל מעניין אותי ברמת העיקרון)

@מנהל ai
אחד מכללי האתגר הוא שאסור לעשות עריכה נוספת
יש לי 2 שאלות
1 האם מותר להשתמש בתמונה התחלתית כדי לגרום לבינה ליצור משהו יותר ספציפי?
אפשר בהחלט. כל עוד היצירה החדשה היא באמת יצירה חדשה ולא שינוי קוסמטי של משהו קטן בתמונה.

הייתה למשל יצירה שזכתה לא מזמן של @hershy sh עם האופס של נטפרי. ברור שהיא נוצרה על בסיס קיים. אבל בשכתוב מחדש, וביצירה מוחלטת של הבינה המלאכותית.

צריך להבין, שהעתיד כבר כאן, ויוצרי ה AI משתמשים עם כלי הבינה המלאכותית בדיוק כמו שמעצבים משתמשים עם PS או אילוס'. כדי שלא לתת ייתרון לאלופי הPS, ולהתמקד ביצירות AI, יש דרישה בסיסית לשימוש בבינה מלאכותית בלבד. אבל כל עוד השימוש הוא בכלים אלו, בכל דרך שניתן, ומתחדש חדשות לבקרים, אדרבה! אין לנו עניין לתת פידבק לכלי שהצליח לבטא את הפרומפט הכי טוב, אלא ליוצר שהצליח לשלב מניסיונו ולהגיע ליצירה מוצלחת במיוחד.
2 האם אפשר לשנות קנה מידה בתוכנה אחרת או שזה נחשב עריכה?
אפשרי.

אפשר בהחלט. כל עוד היצירה החדשה היא באמת יצירה חדשה ולא שינוי קוסמטי של משהו קטן בתמונה.

הייתה למשל יצירה שזכתה לא מזמן של @hershy sh עם האופס של נטפרי. ברור שהיא נוצרה על בסיס קיים. אבל בשכתוב מחדש, וביצירה מוחלטת של הבינה המלאכותית.

צריך להבין, שהעתיד כבר כאן, ויוצרי ה AI משתמשים עם כלי הבינה המלאכותית בדיוק כמו שמעצבים משתמשים עם PS או אילוס'. כדי שלא לתת ייתרון לאלופי הPS, ולהתמקד ביצירות AI, יש דרישה בסיסית לשימוש בבינה מלאכותית בלבד. אבל כל עוד השימוש הוא בכלים אלו, בכל דרך שניתן, ומתחדש חדשות לבקרים, אדרבה! אין לנו עניין לתת פידבק לכלי שהצליח לבטא את הפרומפט הכי טוב, אלא ליוצר שהצליח לשלב מניסיונו ולהגיע ליצירה מוצלחת במיוחד.

אפשרי.
קיבלתי. מכאן השמים הם הגבול.....
(עד היום יצרתי כמו ילד טוב רק מפורמפט)

קיבלתי. מכאן השמים הם הגבול.....
(עד היום יצרתי כמו ילד טוב רק מפורמפט)
נשמח שתעדכן איזה דמויות (חוץ מהידועים) הבינה יצרה לך בלי תמונה התחלתית...

אני לא מוצאת את הכפתור של "נושא חדש", מישהו יכול להסביר לי איפה זה ולהוסיף צילום מסך?

אני רוצה לפתוח נושא חדש באתגרים- אתגר חדש, ואני לא מצליחה לפתוח אותו
באתגרים, מעל השורה 'היצירות הזוכות באתגר היומי''

1753103401754.png

תלחץ על (ללא מקדם), לחץ על אתגר יומי, ואחרי כך מלא ליד זה שם לאתגר שלך
יפתח לך חלונית מתחת, וכך תמשיך....

אני רוצה לפתוח נושא חדש באתגרים- אתגר חדש, ואני לא מצליחה לפתוח אותו
יתכן שזה כי אתה עדיין לא חודש בפרוג ...
@מנהל ai כפי הנראה, צריך לשחרר לו משהו בפרופיל כדי שיוכל להעלות אתגר הערב...

זה פשוט כותב לי שבגלל שאני משתמש חדש אני לא יכולה להעלות יותר מנושא אחד בתוך 24 שעות ואני לא העליתי עוד נושא ב24 שעות האחרונות... תודה רבה!
אולי שטכנית מישהו אחר יעלה את האתגר עם הרעיון של @כהן קטן והקרדיט אליו כמובן (לא לכתחילה אבל כורח השעה...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה