נספח לאתגר נספח כללי לאתגרים

אין צורך

בעניין בעיית הדירוגים, שבעיקר אלו שמעלים מוקדם זוכים לדירוגים
מה אתם אומרים, אולי לעשות כלל, שאפשר לדרג רק החל מהשעה 23:00 או משהו כזה ?

בעניין בעיית הדירוגים, שבעיקר אלו שמעלים מוקדם זוכים לדירוגים
מה אתם אומרים, אולי לעשות כלל, שאפשר לדרג רק החל מהשעה 23:00 או משהו כזה ?
זה עדיין מי שמעלה מוקדם.

זה עדיין מי שמעלה מוקדם.
אפשר אולי לעשות רק החל מיותר מאוחר... הרעיון הוא לתת מספיק זמן לסכום מכובד של משתתפים שיעלו יצירות,
אבל עדיין בגבול...

למה לא מציגים את היצירות באתגר בסדר אקראי?
בעיקרון זה רעיון טוב -
רק דובר בעבר שזה יוצר בעיה למי שעוקב אחר האשכול.
אין אפשרות לסקור באופן חלק את כל היצירות החדשות.
---
*למי שעובר כמה פעמים.

אפשר אולי לעשות רק החל מיותר מאוחר... הרעיון הוא לתת מספיק זמן לסכום מכובד של משתתפים שיעלו יצירות,
אבל עדיין בגבול...
עדיף לתת דירוג רק אחרי נעילת האשכול לגמרי.
למרות שתמיד יהיה רושם ראשוני.
ולמרות שתמיד יהיה רושם אחרון :p;)
---
אגב, ענין כמות המשתתפים באתגרים הוא נושא חשוב.
בעבר היו הרבה.
וגם מספר המדרגים.
היה (אם אני זוכר נכון) גם למעלה מ250 ליצירות הזוכות!

בעיקרון זה רעיון טוב -
רק דובר בעבר שזה יוצר בעיה למי שעוקב אחר האשכול.
אין אפשרות לסקור באופן חלק את כל היצירות החדשות.
---
*למי שעובר כמה פעמים.
זה קצת לא מובן הרי בשביל מה קיימת אופציה של מעקב אם לא בשביל שלא יפספסו שום הודעה?
ואם הם בכל מקרה עוברים כמה פעמים (בגלל המעקב) אז סטטיסטית הם אמורים לראות את כל היצירות אם זה יהיה בסדר אקראי, אני טועה?

זה קצת לא מובן הרי בשביל מה קיימת אופציה של מעקב אם לא בשביל שלא יפספסו שום הודעה?
ואם הם בכל מקרה עוברים כמה פעמים (בגלל המעקב) אז סטטיסטית הם אמורים לראות את כל היצירות אם זה יהיה בסדר אקראי, אני טועה?
מתחילים מהיצירה האחרונה שכבר ראו ועוברים על כל היצירות שאחרי זה, מה שבלתי אפשרי אם לא יהיה מסודר.

שמתי לב שב35 דק' הראשונות עד 22:35 בערך יש גל של הצבעות ואז המקומות הראשונים פחות או יותר מתקבעים.
ואח"כ יש איזה חור שחור של בערך 45 דק' שאין אף הצבעה לאף אחד!!! כאילו מישהו סגר את האתגר , לא שיש התמתנות באצבעות אלא 0 הצבעות מוחלט . ואח"כ ההצבעות חוזרות בקצב מתון, זה מעניין מאד.... אין לי שום פשט בזה אולי מישהו יכול לעזור

שמתי לב שב35 דק' הראשונות עד 22:35 בערך יש גל של הצבעות ואז המקומות הראשונים פחות או יותר מתקבעים.
ואח"כ יש איזה חור שחור של בערך 45 דק' שאין אף הצבעה לאף אחד!!! כאילו מישהו סגר את האתגר , לא שיש התמתנות באצבעות אלא 0 הצבעות מוחלט . ואח"כ ההצבעות חוזרות בקצב מתון, זה מעניין מאד.... אין לי שום פשט בזה אולי מישהו יכול לעזור
החיבה שלי לסטטיסטיקה ידועה.
או לפחות אמורה להיות...:rolleyes:;)

---
בהחלט יש תבנית כזו.
1. חלוקת ניקוד בשעה הראשונה.
2. יתרון מקובע ליצירות המוקדמות.

לגבי ה"חור" זה פשוט המצב התקין.
המתנה הגיונית לניתוח כלל התמונות שעולות.
אבל זה כבר לא רלוונטי בגלל 1 ו2.

מתחילים מהיצירה האחרונה שכבר ראו ועוברים על כל היצירות שאחרי זה, מה שבלתי אפשרי אם לא יהיה מסודר.
לא הבנתי, יש לאנשים עניין לראות את היצירות לפי הסדר שהעלו אותם?[בדווקא ולא לראות את כל התמונות בכללי] ולמה? אחרת @הפרוסטער צודק.

ואח"כ יש איזה חור שחור של בערך 45 דק' שאין אף הצבעה לאף אחד!!! כאילו מישהו סגר את האתגר , לא שיש התמתנות באצבעות אלא 0 הצבעות מוחלט...
ואוסיף, שלא מעט פעמים יש פתאום איזה יצירה שבמקום די נמוך, שעולה לאט אבל בטוח לצמרת השלישיה ולא מעט פעמים גם מנצח....
אגב, ענין כמות המשתתפים באתגרים הוא נושא חשוב.
בעבר היו הרבה
הזמן עושה את שלו... אכן יש כאלו שיצאו, אבל יש גם חדשים
וגם מספר המדרגים.
אחד הסיבות העיקריות לדעתי, זה בגלל שאין חלונית דירוגים בצד שמאל
היה (אם אני זוכר נכון) גם למעלה מ250 ליצירות הזוכות!
אולי 3/4 פעמים...

עדיף לתת דירוג רק אחרי נעילת האשכול לגמרי.
מבחינתי מקובל, אבל עדיין זה קפיצה גדולה.... צריך לשאול את המנהל

בכל אופן, אפשר גם לעשות, שמותר להעלות יצירה אחד מהשעה 21:00, ועוד שני יצירות מהשעה 23:00 +- (ואולי שרק מהשעה 23:00 מותר לדרג)

אם המנהל יאשר לי, באתגר הבאה אולי אנסה משהו בסגנון הזה...

מבחינתי מקובל, אבל עדיין זה קפיצה גדולה.... צריך לשאול את המנהל

בכל אופן, אפשר גם לעשות, שמותר להעלות יצירה אחד מהשעה 21:00, ועוד שני יצירות מהשעה 23:00 +- (ואולי שרק מהשעה 23:00 מותר לדרג)

אם המנהל יאשר לי, באתגר הבאה אולי אנסה משהו בסגנון הזה...
זה יגרום ליבוש האתגר עד לנעילה כי לאנשים לא יהיה מה לעשות חוץ מלתת לייקים לא רלוונטים וככה החשיפה תרד. צריך איזון . לא דירוג מהנעילה זה קיצוני מידי . לדעתי האישית כמובן.
וברכות על הזכיה ב100 קרדיטים שאפו ענק!

זה יגרום ליבוש האתגר עד לנעילה כי לאנשים לא יהיה מה לעשות חוץ מלתת לייקים לא רלוונטים וככה החשיפה תרד. צריך איזון . לא דירוג מהנעילה זה קיצוני מידי . לדעתי האישית כמובן.
יש דברים בגו, בפרט שהמבנה של פרוג לא בנוי רק לאתגרי AI....
מה אתה אומר על זה, או בדומה לזה ?

הרבה יותר טוב ורעיון שצריך לבדוק בשטח.
למרות שלי אישית 21:00 לא נח בכלל (גם 22:00 מוקדם .... כמה שיותר מאוחר יותר טוב אולי 02:00 ;))

הרבה יותר טוב ורעיון שצריך לבדוק בשטח.
למרות שלי אישית 21:00 לא נח בכלל (גם 22:00 מוקדם .... כמה שיותר מאוחר יותר טוב אולי 02:00 ;))
כבר היה אתגר שאיפשר להעלות יצירה שנייה רק למחרת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה