זה עדיין מי שמעלה מוקדם.בעניין בעיית הדירוגים, שבעיקר אלו שמעלים מוקדם זוכים לדירוגים
מה אתם אומרים, אולי לעשות כלל, שאפשר לדרג רק החל מהשעה 23:00 או משהו כזה ?
אפשר אולי לעשות רק החל מיותר מאוחר... הרעיון הוא לתת מספיק זמן לסכום מכובד של משתתפים שיעלו יצירות,זה עדיין מי שמעלה מוקדם.
בעיקרון זה רעיון טוב -למה לא מציגים את היצירות באתגר בסדר אקראי?
עדיף לתת דירוג רק אחרי נעילת האשכול לגמרי.אפשר אולי לעשות רק החל מיותר מאוחר... הרעיון הוא לתת מספיק זמן לסכום מכובד של משתתפים שיעלו יצירות,
אבל עדיין בגבול...
זה קצת לא מובן הרי בשביל מה קיימת אופציה של מעקב אם לא בשביל שלא יפספסו שום הודעה?בעיקרון זה רעיון טוב -
רק דובר בעבר שזה יוצר בעיה למי שעוקב אחר האשכול.
אין אפשרות לסקור באופן חלק את כל היצירות החדשות.
---
*למי שעובר כמה פעמים.
מתחילים מהיצירה האחרונה שכבר ראו ועוברים על כל היצירות שאחרי זה, מה שבלתי אפשרי אם לא יהיה מסודר.זה קצת לא מובן הרי בשביל מה קיימת אופציה של מעקב אם לא בשביל שלא יפספסו שום הודעה?
ואם הם בכל מקרה עוברים כמה פעמים (בגלל המעקב) אז סטטיסטית הם אמורים לראות את כל היצירות אם זה יהיה בסדר אקראי, אני טועה?
החיבה שלי לסטטיסטיקה ידועה.שמתי לב שב35 דק' הראשונות עד 22:35 בערך יש גל של הצבעות ואז המקומות הראשונים פחות או יותר מתקבעים.
ואח"כ יש איזה חור שחור של בערך 45 דק' שאין אף הצבעה לאף אחד!!! כאילו מישהו סגר את האתגר , לא שיש התמתנות באצבעות אלא 0 הצבעות מוחלט . ואח"כ ההצבעות חוזרות בקצב מתון, זה מעניין מאד.... אין לי שום פשט בזה אולי מישהו יכול לעזור
ואוסיף, שלא מעט פעמים יש פתאום איזה יצירה שבמקום די נמוך, שעולה לאט אבל בטוח לצמרת השלישיה ולא מעט פעמים גם מנצח....שמתי לב שב35 דק' הראשונות עד 22:35 בערך יש גל של הצבעות ואז המקומות הראשונים פחות או יותר מתקבעים.
ואח"כ יש איזה חור שחור של בערך 45 דק' שאין אף הצבעה לאף אחד!!! כאילו מישהו סגר את האתגר , לא שיש התמתנות באצבעות אלא 0 הצבעות מוחלט...
הזמן עושה את שלו... אכן יש כאלו שיצאו, אבל יש גם חדשיםאגב, ענין כמות המשתתפים באתגרים הוא נושא חשוב.
בעבר היו הרבה
אחד הסיבות העיקריות לדעתי, זה בגלל שאין חלונית דירוגים בצד שמאלוגם מספר המדרגים.
אולי 3/4 פעמים...היה (אם אני זוכר נכון) גם למעלה מ250 ליצירות הזוכות!
מבחינתי מקובל, אבל עדיין זה קפיצה גדולה.... צריך לשאול את המנהלעדיף לתת דירוג רק אחרי נעילת האשכול לגמרי.
זה יגרום ליבוש האתגר עד לנעילה כי לאנשים לא יהיה מה לעשות חוץ מלתת לייקים לא רלוונטים וככה החשיפה תרד. צריך איזון . לא דירוג מהנעילה זה קיצוני מידי . לדעתי האישית כמובן.מבחינתי מקובל, אבל עדיין זה קפיצה גדולה.... צריך לשאול את המנהל
בכל אופן, אפשר גם לעשות, שמותר להעלות יצירה אחד מהשעה 21:00, ועוד שני יצירות מהשעה 23:00 +- (ואולי שרק מהשעה 23:00 מותר לדרג)
אם המנהל יאשר לי, באתגר הבאה אולי אנסה משהו בסגנון הזה...
יש דברים בגו, בפרט שהמבנה של פרוג לא בנוי רק לאתגרי AI....זה יגרום ליבוש האתגר עד לנעילה כי לאנשים לא יהיה מה לעשות חוץ מלתת לייקים לא רלוונטים וככה החשיפה תרד. צריך איזון . לא דירוג מהנעילה זה קיצוני מידי . לדעתי האישית כמובן.
מה אתה אומר על זה, או בדומה לזה ?בכל אופן, אפשר גם לעשות, שמותר להעלות יצירה אחד מהשעה 21:00, ועוד שני יצירות מהשעה 23:00 +- (ואולי שרק מהשעה 23:00 מותר לדרג)
הרבה יותר טוב ורעיון שצריך לבדוק בשטח.בכל אופן, אפשר גם לעשות, שמותר להעלות יצירה אחד מהשעה 21:00, ועוד שני יצירות מהשעה 23:00 +- (ואולי שרק מהשעה 23:00 מותר לדרג)
בכל אופן, אפשר גם לעשות, שמותר להעלות יצירה אחד מהשעה 21:00, ועוד שני יצירות מהשעה 23:00 +- (ואולי שרק מהשעה 23:00 מותר לדרג)
כבר היה אתגר שאיפשר להעלות יצירה שנייה רק למחרת.הרבה יותר טוב ורעיון שצריך לבדוק בשטח.
למרות שלי אישית 21:00 לא נח בכלל (גם 22:00 מוקדם .... כמה שיותר מאוחר יותר טוב אולי 02:00)
הנושאים החמים