נספח לאתגר ארוך כמו שרוך

• הוסף לסימניות
מירלה!
מצדיעה לך!!
סוף סוף אתגר נורמלי.

• הוסף לסימניות
אני לא צלמת, ולכן לא משתתפת, אבל זה אתגר מדהים מבחינה אומנותית ומקצועית.
מחכים לתוצרים המדהימים שלכם!

רעיון פצצה.

• הוסף לסימניות
שעמום טוטאלי.

קבצים מצורפים

• image.jpg
    KB 91.2 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
זה רעיון שיכול לצאת רק לאמא לסדרת בנות. רואים!!

• הוסף לסימניות
מירהלה הרעיונות שלך 10!
נשמע מרתק לגמרי!

• הוסף לסימניות
זה מה שקורה אצלי, בדקות האלה ממש, על הרצפה בסלון{סטודיו}.
בחדר שלהן, במיטה, הן כבר לא מצליחות להרדם.....

הכל ספונטני, גם החיבוק, גם האצבע בפה. לא היה להם מושג שצילמתי אותם. {אחרי שחוגגים 3 שעות בערב, כבר לא מרגישים כלום}

צפה בקובץ המצורף 252492

• הוסף לסימניות
מירלה איפה היית עד היום?
גאונית!

רק להכנס לאוירה...
להרויח כמה דקות של שקט :eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1749252:
מירלה איפה היית עד היום?
גאונית!

רק להכנס לאוירה...
להרויח כמה דקות של שקט :eek:

חבל שלא צילמת את הרצפה... זה בטח מעניין. מנסיון אישי, יום יומי.
אבל אין עליהם, לטרוף אותם.

• הוסף לסימניות
חכו .. אני הולכת לצלם תקרניים שלי הכסוי ראש כבר לא מצליח להסתיר אותם .. גם זנב התחיל לבצבץ לי ... יהו ...ה זה יגמר פעם ??? ( 6 בנות מרקדות פה ( גם בשדות )חודשים תמימים

• הוסף לסימניות
מירלה, רעיון אדיר :D

• הוסף לסימניות
אצלי ב"ה אין חופש, הסתיים לו הסיוט כבר בשבוע שעבר (בכ"א בית של בנים, אז מרוויחים משהו)

עדיין, אחרי הצהריים יש אצלי "אווירת חופש" ואני כל הזמן חושבת על רעיונות יצירתיים במיוחד להעביר את התחושה שלי מהחופש הארור הזה אליכם.

(בסוגריים, יום אחד אמרתי לבעלי שהגיע הזמן שיהיה לי תקציב לרפורמת הנפש אחרי החופש)

• הוסף לסימניות
רחלי, התמונה של הבנות שלך ישנות, עשתה לי חשק להצטרף אליהן!!!

• הוסף לסימניות
גם את התנאים היית רוצה?!
על רצפה נוקשה בסלון

• הוסף לסימניות
ואני צוחקת כל הדרך אל ...

אם הבנים שמחה ומאושרה!!!!!

• הוסף לסימניות
אני הולכת לצלם את הרצפה ולדווח לכם על השעות:
8:00 בבוקר חדר ילדים מצוחצח סלון מצוחצח
8:45: חדר ילדים פוגרום סלון-סביר
9:45: סלון פוגרום חדר ילדים- חוזר לעצמו
10:45: סלון חוזר לעצמו חדר ילדים -פוגרום
וחוזר חלילה....
מקווה שהבנתם
הכל כך עד 23:00 שאז אני מחזירה את הבית לקדמותו עד לבוקר שלמחרת....

אוי, מתי כבר ה1/09???
ואני אמא לבן שיהיה בריא!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה