נספח לאתגר נספח לאתגר האנשה • 2

• הוסף לסימניות
יודעעתתת וואי עבדתי ממש קשה אחרי אינספור ניסיונות עם כל מיני ירקות וגם עם התירס , היו לי ממש הרבה רעיונות אבל קנבה לא משתף פעולה ונמאס לי.
דווקא האננס יצא חמוד אבל אז נזכרתי שזה פרי ולא ירק
קנבה?
אפשר קישור?

• הוסף לסימניות
מענין אם מישהו יכול לקחת את הפורמט שכתבתי ולהריץ בתוכנה אחרת. נראה לי שלפי מה שכתבתי, היה אמור לצאת נכון :confused:
זה בנייט קפה
1718370478234.png

וזה בלאונרדו
Default_a_3d_image_of_a_young_corn_personified_holding_a_singl_0.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היי,
אני יצרתי את זה...
ניסיתי את הפרומפט הזה בלאונרדו וזה יצר לי את התמונה הזו (שהועלתה לאתגר)
ניסיתי סתם בשביל הכיף בנייטקפה וזה יצר אפילו משהו יותר טוב.... :)
@.A.B.
יפה ששמת לב...

• הוסף לסימניות
היי,
אני יצרתי את זה...
ניסיתי את הפרומפט הזה בלאונרדו וזה יצר לי את התמונה הזו (שהועלתה לאתגר)
ניסיתי סתם בשביל הכיף בנייטקפה וזה יצר אפילו משהו יותר טוב.... :)
@.A.B.
יפה ששמת לב...
יפההה
אז למה לא תחליפו בשני?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@'קרכאעיחלך ממליצה לשנות לתלת מימד.
1718485570648.png

• הוסף לסימניות
אגב חבל שלא כולם שמו לב להוראות

כרגע ליצירה עם הכי הרבה הצבעות חסר הפרומפט.
שכחתי באמת להוסיף את הפרומפט, תודה על התזכורת!
אני לא נמצאת כרגע במכשיר שבו יצרתי את התמונה, אז אוסיף מאוחר יותר, בעז"ה

• הוסף לסימניות
תמיד מעניין אותי אם יש כאן כאלה שמשתתפים מכמה ניקים, ואז מעלים מכל ניק 3 יצירות...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה