דיון נספח לאתגר הדו-שבועי - "במראה [...] אדבר בו"

• הוסף לסימניות
האתגר מבקש תמונות שאפשר להגדירם אמנותיות, אבל לא סתם תמונה שטומנת בחובה סיפור?

• הוסף לסימניות
סתם שאלה, מותר להעלות יותר מיצירה אחת?
וזה חייב להיות ספור?

• הוסף לסימניות
סתם שאלה, מותר להעלות יותר מיצירה אחת?
ד. ההשתתפות באתגר מוגבלת ליצירה אחת לכל אחד מחברי הפורום.
עם זאת, ניתן להעלות קטעים נוספים לאשכול הנספח, ולהחליט רגע לפני השיפוט (לפי כמות התודות למשל) איזה מהם יעלה להתמודדות.
הקטע הנבחר יועבר לאשכול האתגר (יחד עם כל התודות שכבר קיבל).

וזה חייב להיות ספור?
1. התבוננות בתמונות המצורפות (שאני הקטנה צילמתי) וכתיבת סיפור או שיר בהשראתן.

• הוסף לסימניות
האתגר מבקש תמונות שאפשר להגדירם אמנותיות, אבל לא סתם תמונה שטומנת בחובה סיפור?
עדיפות דווקא לתמונות שמספרות סיפור.
לא הצלחתי למצוא מספיק תמונות כאלה בעצמי (העדפתי לא להשתמש בתמונות עם אנשים ברורים), אבל אם מישהו מהמשתתפים יצליח - תבוא עליו הברכה!

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי למצוא מספיק תמונות כאלה בעצמי (העדפתי לא להשתמש בתמונות עם אנשים ברורים), אבל אם מישהו מהמשתתפים יצליח - תבוא עליו הברכה!

כלומר, אני יכולה לצלם רהיט כלשהו ואם הוא "יספר סיפור" זה יספיק?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
את רוצה שיעלו לכאן בתור השראה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש שתי אפשרויות:
או להתבונן בתמונות שאני צירפתי, ולכתוב סיפור או שיר בהשראתן,
או לצלם בעצמך תמונה או לצייר ציור - ולחבר לו סיפור או שיר שיתאים למה שמובע בתמונה או בציור.

• הוסף לסימניות
@יואל ארלנגר - קקטוס -
יישר כוח על ה"סנוניות".
סיפור משובח, דמויות מאופיינות היטב, והתמונה בסוף משמשת גם כשורת מחץ לכל התיאור הקסום-כמעט שבסיפור - ממחישה היטב את הניגודיות בין השמים הקסומים לבין אוסף הבניינים האפור.
הפריעה לי נקודה אחת: נקודת המבט שזלגה בלי משים מאידלמן למייזליש. אפשר לתקן זאת באמצעות חלוקה מובחנת לפסקאות.

• הוסף לסימניות
@יואל ארלנגר - קקטוס -
יישר כוח על ה"סנוניות".
סיפור משובח, דמויות מאופיינות היטב, והתמונה בסוף משמשת גם כשורת מחץ לכל התיאור הקסום-כמעט שבסיפור - ממחישה היטב את הניגודיות בין השמים הקסומים לבין אוסף הבניינים האפור.
הפריעה לי נקודה אחת: נקודת המבט שזלגה בלי משים מאידלמן למייזליש. אפשר לתקן זאת באמצעות חלוקה מובחנת לפסקאות.
תודה, אני פחות אוהב חלוקה לפסקאות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה