נספח לאתגר ***נספח לאתגר הדו-שבועי: פיקס איט***

• הוסף לסימניות
1 או: הגמד והענק.

2 האתגר מתחלק לשני שלבים, כאשר לכל שלב יינתן שבוע להגשה.

3 נראה לי שכדי להגיע לתוצאות המיטביות כדאי להסתיר את מהלך השלב השני עד לסיום ביצוע השלב הראשון. אי לכך אני רוצה לפרסם תחילה את הכללים של השלב הראשון, ורק לאחר שעובר שבוע וכל המשתתפים הגישו את ביצוע השלב הראשון - לפרסם את כללי השלב השני.

4 תראו, אולי לא כולכם בעלי חוש דרמה מפותח כשלי, אני מקבלת את זה. לא מבינה, אבל מקבלת. אז אם לא תהיו מסוגלים לעמוד במתח, הגידו נא לי, כאן עד מחר ב23:00 בדיוק. אם אראה התנגדות משמעותית לחלוקה, אפרסם את כללי שני השלבים בבת אחת, ואיכות האתגר על ראשכם. בעצם, במקרה כזה אולי אשקול למצוא אתגר אחר. וגם אז- איכות האתגר יהא על ראשכם. הממפ.

5 אם לא תהיה התנגדות משמעותית, אנהג כמפורט לעיל, ע"ש, (פסקה 3)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@rivkasara
תסחרי את הסקיצה הרצויה ונוריד את השניה מההאתגר.

תסחרי? אני לא יודעת איך עושים את זה SORRY על הבורות...
תורידי לי את הציור השני עם הליצן, תודה!
אגב,
מה קורה אם השלב הבא? אני במתח..

• הוסף לסימניות
תזכורת:
הגשת השלב הראשון עד מחר 23:00.
תזכרו: הביצוע ייקח חמש דקות* מזמנכם.

*חמש דקות שכוללים זמן סריקה ו/או העלאה לפרוג.
שלי לקח כמעט דקה!
קישקוש לצורך הפרויקט
כי אף פעם לא עצרתי בשלב כזה סקיצה.

• הוסף לסימניות
למה לא הבנתי כלום??:(:(
כבר שבועיים אני לא מבין כלום באשכול הזה..
אפילו שעבר הזמן מישהו אולי ירים את הכפפה ויסביר לכל ה'לא סופר מקצועניים';)?

• הוסף לסימניות
שלי לקח כמעט דקה!
קישקוש לצורך הפרויקט
כי אף פעם לא עצרתי בשלב כזה סקיצה.
תמיד תעצור בשלב הזה.
המלצה חמה.
אפילו תעשה כמה סקיצות כאלה בגודל של תמונון.
רק אחר כך תמשיך לשלב הבא.

• הוסף לסימניות
@ר. קורלנסקי עשיתם ציור ממש יפה רק שבסקיצה השטחית של @sweetpanda1
היה אמור להיות מטוס שממנו ירדו כמה צנחנים...
:eek::eek::eek:
אם הבנתי נכון
‏(עברתי עם העכבר)
( Untitled-1.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@ר. קורלנסקי עשיתם ציור בסקיצה השטחית של @sweetpanda1
היה אמור להיות
(

א. אפשר לתרגם את הסקיצה שקיבלתם למה שמתחשק לכם. לחתוך-לסובב-למחוק-לשנות-להפוך.
מה שאתם רוצים. מבחינתי שלא יראו בכלל איך זה קשור לסקיצה המקורית.

ב. שימו לב, אתם מעלים סקיצות מושקעות מדי. מתחשק לי להוריד לכם נקודות על זה.

• הוסף לסימניות
מקסים מקסים
זה ממש יפה לראות את הסקיצות..

• הוסף לסימניות
אנשים: עד 10 בפברואר, יום ראשון 23:00 תוכלו להעלות את הסקיצה המשנית שלכם.

למהססים: כשאמרתי ש(חלק מ)אלו שהעלו השקיעו מדי, הייתי רצינית. רצוי קשקוש מהיר, ולא ציור כמעט מוכן. כך תבחנו את הקשקוש אם הוא טוב ברמה מספקת: תשאלו את עצמכם, האם הוא טוב, אפילו רק במעט, מהסקיצה שקיבלתם? זהו.
בצירוף הטיפים שבפוסט ההוראות, הביצוע קל מאוד, ולא אמור לגזול הרבה מזמנכם.

לפחדנים: לא השתתפתם בשלב הראשון, ואתם מתחרטים? אני מבינה אתכם. לפעמים אנחנו מפספסים הזדמנויות בחיים. הזדמנויות שלא תחזרנה על עצמן שוב. זה מאוד עצוב.
*המתנה דרמטית וניגוב דמעות תנין*
עכשיו יש לכם הזדמנות נוספת להשתתף! אתם יכולים להוריד את אחת הסקיצות - איזו מהן שתרצו- לבצע ולעלות את השלב השני לפי ההוראות. בהצלחה!

למשתתפים: אילו יכולנו להמשיך את האתגר עד לקבלת אינק סופי, היינו לומדים הרבה על עצמינו ומצליחים להחליק את התהליך שלנו בביצועים עתידיים. כל מה שדרוש זה עוד שבועיים ושתי שלבים נוספים. רוצים?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
למשתתפים: אילו יכולנו להמשיך את האתגר עד לקבלת אינק סופי, היינו לומדים הרבה על עצמינו ומצליחים להחליק את התהליך שלנו בביצועים עתידיים. רוצים?

אני בעד:D

• הוסף לסימניות
@ר. קורלנסקי עשיתם ציור ממש יפה רק שבסקיצה השטחית של @sweetpanda1
היה אמור להיות מטוס שממנו ירדו כמה צנחנים...
:eek::eek::eek:
אם הבנתי נכון
ואני לא הבנתי מה זה הגלידות האלו...
לא הצלחתי למצוא ציור בקשקושים האלו,
החלטתי לעבור על כמה קוים ויצא לי גשר...;)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למשתתפים: אילו יכולנו להמשיך את האתגר עד לקבלת אינק סופי, היינו לומדים הרבה על עצמינו ומצליחים להחליק את התהליך שלנו בביצועים עתידיים. כל מה שדרוש זה עוד שבועיים ושתי שלבים נוספים. רוצים?
אני לא...
לדעתי ציור שא' התחיל וב' המשיך, יצא יפה פחות מהרמה של א' ופחות גם מהרמה של ב' בציור שיעשה כל אחד מהם מתחילה ועד סוף.
הדמיון וההשראה הם חלק כל כך בסיסי מהתהליך, וכשמעבירים רק את הסקיצה הלאה, לא עוברת גם ההשראה.
אם נמשיך עד אינק סופי וגם צבע, אז גם הציורים שעדיין יפים בשלב הזה, ילכו ויאבדו מיופיים עוד ועוד תוך ניסיונות עקרים של הציירים להתמודד עם שיגיונות הצייר הקודם. כך נראה לי...
אמנם הסקיצה שrivkasara
עשתה על הציור שלי, יצאה מתוקה ממש. תודה ששמרת עליו! אבל אני מאמינה שכמוני כל המשתתפים בשלב הראשון מרגישים איזו החמצה על הציור שהם דמיינו, שכבר לא יהיה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה