נכתב ע"י שאול יצחק;2093216:לפי דעתי האוסקר (להבדיל) הולך לליבליב, למרות שהיה אפשר להשקיע יותר בעננים.
נכתב ע"י משב;2093299:אבימי. מעניין שגם לי עלה הרעיו שלך אך לא היה לי כח לבצע.
כמובן שאין שום רשות לנסות ולהשוות. העלתי סתם כדי שתאמינו לי...
(אני לא מנסה חלילה לקחת את הקרדיט. אבל אם יצא לכם פעם לראות ציור שדומה מאוד למה שאתם ציירתם - אל תחשדו מייד שזו העתקה..יש עוד רעיוניסטים מוצלחים..)
קליפ סטודיו, פשוט מאוד, משחקת עם המברשות בblendנכתב ע"י קומיקו;2093617:ליבליב - באיזה תוכנה את עובדת?
איך עושים את הטשטוש הזה?
נכתב ע"י קומיקו;2093915:קליפ סטודיו?
וואס איז דוס?
נכתב ע"י ליבליב;2093179:מחמאה מאבימי נקנית בדם דמעות ויזע!!
טוב חברים אני סיימתי את הקריירה שלי, תמיד אמרו לי לפרוש בשיא..
נכתב ע"י יפית כוכב;2094022:די.
ליבליב, עבודה יפיפיה! הילדה שובת לב. השמיים מקסימים. קצת תחדדי מברשות בבגדים, זה הכל.
טראמפאפוי..נכתב ע"י מרציפן;2094372:כשאת פורשת תתחילי לכתוב!!!
הכתיבה שלך מרתקת ותמיד מעלה חיוך על השפתיים.
[ואם תצליחי שאבימי יחמיא לך גם על הכתיבה תפרשי מיד מיד....
מה תעשי? אולי תתחילי להתמודד מול קלינטון וטראמפפפפפ...]
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים