מגיע לך הרבה תודה.זה מה שעלה לי באותו רגע, האמת לא מספיק התאמצתי לחשוב, רק החלטתי שחייבים להחזיר את האתגרים.
מה אומרות, לשנות נושא?
מגיע לך הרבה תודה.
והכלל אומר שרק מי שעושה מחליט.
בינתיים מסתכלת מהצד .
מתחשק לי לעשות משהו.
זה ממש במקום ומקווה שרעיון יצליח להתפרץ למוחי הקודח וגם אצליח בעזרתו יתברך ליישמו.![]()
חשבתי שתהיינה שותפות איתי לדברור.וברשותך @bbr אני אוהבת סיעור מוחות.
יאלה-
מה זה חזרה לשגרה?
מה זה שגרה?
מה זה חזרה?
האם יש דבר כזה בכלל שהשגרה נשארת כקודמתה-
והרי כולנו גדלים, משתנים, זזים,
עולים כיתה , משנים סטטוס, המשפחה גדלה וכו'
האם הכוונה לשגרה טכנית, פיזית , גשמית, רוחנית , נפשית ?
בעיר בשכונה בארץ או בעולם?
יהודים .. גויים
טוב או רע..
קדימה
תעזרו לי ----![]()
אין לי בעיה להמשיך ולנתח את הנושא ...אבל אני מקווה שזה לא מחייב אותי להעלות משהו בסוףחשבתי שתהיינה שותפות איתי לדברור.
בשבילי בכדי שיעלה רעיון ליצירה ואני אוהבת מאד ליצור, אני חייבת להקיף את החומר מכל הכיוונים, להציץ עליו, לפרק אותו לגורמים , לבחון כל פרט, להביט מקרוב מקרוב ואז לחבר הכל ליצירה אחת שלימה. ומשם תבקע היצירה שלי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים