נספח לאתגר השבועי הומור

• הוסף לסימניות
דוד שאפו על הנושא
נושא מהמם ומיוחד
הנושא הזה הוא די פתוח כי אתה משתעשע מברווז חמוד והשני זה לא עושה לו את זה
צריכים ממש להקפיד באתגר על הגבול של משעשע ומצחיק ולא סתם כי זה יפה

ישר כשראיתי את הנושא עלה לי בראש תמונה שמגלגלת מצחוק וחבל שלא אוכל להעלותה לפורום זה לא עומד בתקנון

בהצלחה לכולם והרבה צחוק ושמחה

• הוסף לסימניות
הרעיון מממש חמוד,
אבל במחילה מכבוד השופט דוד, התמונות שנתת אלייהם קישור ממש לא הומוריסטיות :/(מה מצחיק בגביע לאור הירח???, ובברווז??? גם האנשים הרוקדים זה יותר שמחה מהומור....)
אם הנושא הוא "הומור"- אז חברה נא להוכיח הבנת הנקרא.
ו.... תעלו תמונות שכל מי שרואה אותם יצחק גם אם הוא לא מכיר את הסיטואציה בה צולמה התמונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;956073:
הרעיון מממש חמוד,
אבל במחילה מכבוד השופט דוד, התמונות שנתת אלייהם קישור ממש לא הומוריסטיות :/(מה מצחיק בגביע לאור הירח???, ובברווז??? גם האנשים הרוקדים זה יותר שמחה מהומור....)
ו.... תעלו תמונות שכל מי שרואה אותם יצחק גם אם הוא לא מכיר את הסיטואציה בה צולמה התמונה.

לדעתי הדוגמא של גביע הקידוש משעשעת ביותר. זה צילום של הפירוש המילולי של המילים "קידוש לבנה". יש מלא בדיחות בסגנון הזה מסתובבות ברשת, ומסתבר שזה ז'אנר שמצחיק הרבה אנשים.
האחרות לדעתי אכן דוגמאות שלא מתאימות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;956073:
הרעיון מממש חמוד,

מי שלא ראה את ההומור בברווזון, בבקשה שיסתכל שוב...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;956073:
הרעיון מממש חמוד,
גם בקדוש לבנה וגם בתרווזון ההומור מתבטא בעיקר בכותרת שניתנה לתמונה, בתרנגולת יש גם הבעה משעשעת כשהיא מסתכלת במראה ... בקישור שמחה ישנם הבעות פנים שחלקם לא מצחיקות אבל מביעות שמחה, וזה באמת לא כ"כ מתאים, בקישור ההוא התכוונתי בעיקר לתמונה השניה ל"חנוכה" ;)

נכתב ע"י rosmarin;956231:

נכון :)

• הוסף לסימניות
כשראיתי את הכותרת, מיד עלה לי סגנון התמונות הזה: (אבל כנראה שהנושא הזה באמת נרחב :D )

קבצים מצורפים

• בלי הפסקה.jpg
    KB 36.8 · צפיות: 22
  • קסדה תפוזית.jpg
    KB 34.6 · צפיות: 19
  • איך אני.jpg
    KB 73.5 · צפיות: 44
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש בריא;956271:
כשראיתי את הכותרת, מיד עלה לי סגנון התמונות הזה: (אבל כנראה שהנושא הזה באמת נרחב :D )

היית שמה את זה באתגר...
(לטעמי השניה מנצחת)

• הוסף לסימניות
:) תודה!
אבל לא אני צילמתי....

• הוסף לסימניות
אם אפחד לא מעלה תמונות, אפשר להעלות את הקשקושים שלי?

• הוסף לסימניות
נכתב בצורה הומוריסטית אבל חזק ביותר.....
נלקח מאיזה אתר, לא זוכרת מהיכן
מומלץ לכולנו.

קבצים מצורפים

• 031204_053728-666_2_82756.jpg
    KB 68.3 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
ביוגרפיק.
התמונה שהעלית לאתגר לא הצחיקה אותי בכלל...:eek:
אלא אם כן זה לא הומלס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;958029:
ביוגרפיק.
אלא אם כן זה לא הומלס.

זה נראה ילד שנרדם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;958029:
ביוגרפיק.
אלא אם כן זה לא הומלס.
חח
מצאתי מתחת לפראנצ'עס באחד האירועים שצילמתי
זה לא הומלס והוא לא נרדם

• הוסף לסימניות
ציבי - אהבתי בתמונה את המבט של הילדה מאחורה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה כהן;962065:
אני לא הבנתי מה הקשר של האתגר הזה ,שום תמונה לא מתאימה,לא הומוריסטית!

לא יודעת מתי מתחילים להצחיק אותך דברים אבל התמונה שלי בהחלט חושבת עונה על הגדרת ההומור
התמונה של אחינועם הצחיקה אותי גם מאד וגם של ויזואלי , של שבור ת'זכוכית

אולי אצלך צריך להגיע לרמה יותר גבוה של הומור כדי שזה יתחיל להצחיק אותך
בהחלט שיש שם כמה תמונות שמבחינתי לא מתאימות לאתגר

• הוסף לסימניות
אוקי האתגר זה על הומור צחוק ושמחה אם אני לא טועה

• הוסף לסימניות
והרי הודעה:
ניסיתי היום כבר כמה פעמים להעלות תמונה לאתגר וההעלאה נכשלת.
מה יהיה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה