נספח לאתגר השבועי - היסטוריה!....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבש;1104182:
בזה אני בטוחה...:eek:

(אני מנסה לדמיין את הסיטואציה... הרכבות העמוסות לעייפה... פתאום מתפנים עוד ועוד מקומות ישיבה, כולם מצטופפים סביב ספסל אחד הזוי... היי, אתה הגבוה תזיז קצת את הראש, כן ככה תודה. ואתה שם בצד, אל תדחוף יש מספיק מקום לכולם. היי בן אדם מה אתה מצייר שם? אולי תצייר אותי? [חיוך נמרח ומיד מזדקרות 2 אצבעות מאחוריו. הוא מוכן לפלאש] היי אני צריך לרדת... איך נחלצים מפה? בעצם לא נורא, אני אמשיך עוד קצת עד לתחנה הבאה, ומשם אחזור ברכבת נוספת. זה ישתלם לי...)
היי
אני נוסע מאשקלון לתל אביב, בדרך כלל ריק בשעות שאני נוסע..
אבל התיאור שלך מייצג קצת בהקצנה את הסיטואציות שנתקלתי בהם.

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
היצירות מדהימות - אחת אחת!
שאפו לציירים המוכשרים!

שימו לב: האתגר יסתיים ביום חמישי הבעל"ט בעז"ה.
מי שעוד מקווקו קיווקווים ומשרטט שירטוטים מתבקש להזדרז!....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גילה;1104503:
שלום לכולם
היצירות מדהימות - אחת אחת!
שאפו לציירים המוכשרים!

שימו לב: האתגר יסתיים ביום חמישי הבעל"ט בעז"ה.
מי שעוד מקווקו קיווקווים ומשרטט שירטוטים מתבקש להזדרז!....
כלומר היום?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה