הדודה מלכי
מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
•
- הוסף לסימניות
כאן תגיבו...
היא כותבת כך:נכתב ע"י ליאור מ;1724757:חבל שהתעלמתם;
"א. כל ניק רשאי להעלות תמונה אחת בלבד.
ב. התמונה חייבת להיות מצולמת במיוחד לאתגר."
השתנה משהו מאז האתגר האחרון...
נכתב ע"י רותי ה;1724765:היא כותבת כך:
(את הכללים לקחתי קומפלט מהאתגרים הישנים.)
אז לא בטוח שהיא באמת התכוונה למה שכתבה..
בכל מקרה ודאי שתמונה שצולמה במיוחד לאתגר מקבלת מקום של כבוד!
לגבי מה שאני העלתי התעצלתי לחבר בפוטושופ לתמונה אחת (לא ראיתי טעם)
נחמי אם את מתכוונת אלי?נכתב ע"י יונה יונה;1725718:אתם לא רציניים.....
2 תמונות של הפכים חסרות כל קשר צילומי יכולות להיחשב לפריים בנושא הפכים?
כאילו מה? אנחנו בפעילות בתיה בביה"ס?
הבחורה פתחה אתגרנכתב ע"י יונה יונה;1725816:התמונה היחידה שלא הורכבה מ-2 פריימים היתה של ליאור מ.
דברי כוונו לכל השאר.
זה פורום צילום או פורום בת מצווש?
עד שאתם מתלוננים על ה"לא צלמים" תסתכלו על עצמכם.
נכתב ע"י רותי ה;1725824:הבחורה פתחה אתגר
לדעתי היה הרבה פחות נעים להשאיר לה את האתגר ריק
מאשר לעלות אליו פריימים כפולים של פעילות בתיה בבת מצוה
היה יותר יעיל אם היית מעלה תמונה עם פריים בודד והיפוכו בתוכו
מאשר באה בתלונות
או נחמי סוף סוף אני מסכימה איתך במשהונכתב ע"י יונה יונה;1725827:אמ.
היה יותר יעיל לדחות את האתגר בעוד שבועיים שיחזור לנו השקט לבתים והשכל למקום האמיתי שלו
מכיון שלא היה לי פריים כזה לא העליתי.
מה עוזר להעלות משהו שלא קשור?
(נכון שהנושא עצמו היה קצת בעייתי זה דיון אחר)
נכתב ע"י ליאור מ;1726052:תודה להדודה מלכי על הבחירה.
כרגע אני דוחה את האתגר בשבועיים...
עכשיו זה לא ממש רלוונטי עקב היענות צרה לאתגר מקהילת הצלמים.
סוף שבוע טוב
נכתב ע"י נאסד;1726493:זה לא היה אתגר צילום זה היה אתגר חובבני (לא להעלב) נכון שיכלו להראות בו נתונים מקצועיים אבל אין בו משהו שיחדש מבחינה מקצועית וכוונתי היא לנושא של האתגר
אגב. תמונתך יפה מאד
נכתב ע"י יונה יונה;1726529:זה לא נכון, נושאי האתגר לא יכולים להראות מטלה של ש.ב בקורס צילום.
כמה רעיונות קלילים שעלו לי עכשיו לפריימים בנושא:
יד זקנה אוחזת ביד של תינוק.
אדם שחור ולבן באזישהי אינטרקציה בינהם.
אדם נכנס בדלת אחת ואדם שני יוצא מדלת אחרת שנראות אותו דבר (אבל באותו פריים! לא 2 תמונות אחת ליד השניה)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים