יואל ארלנגר - קקטוס
אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
- הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1225991:(גם אם את צלמת סטודיו, תתאפקי, ותנסי להביא חיות וטבעיות)[/CENTER]
נכתב ע"י צילומית;1226274:הנה הזדמנות לכל מיני תמונות שמעלים לאתר שממש מתאים רק לאלבום משפחתי ונעלבים כשמקבלים ביקורת, עכשיו תזכו במקום ראשון.![]()
ד"א העבודות האחרונות שהעלית (עם כיסא הפלסטיק), היוו חלק חשוב בהשראה לאתגר.נכתב ע"י השקעה;1226292:לא נראה לי שזה המטרה...תמונה טבעית טובה יותר קשה להוציא מתמונה מאובזרת עם תאורה נכונה ואמא שעומדת מאחורי הצלמת להגיד שמי שמחייך יקבל סוכריה
אין על חיוך אמית וחי של ילד כשהוא מצולם טוב ולא בפוטו רצח
אגב צלמות שזה המותג שלהם צילום כמה שיותר טבעי ועושות את זה טוב לא זולות בכלל כי יש לעבודה שלהן ערך אומנותי הרבה יותר גבוהה (למרות שרובינו בתור צלמות ילדים במגזר מוגבלות בזה כי הלקוחות מחפשים את המבויים והמדוגם ומתרשמים ממנו...)
סתם ככה, השבוע צילמתי לעמותה לילדים מיוחדים, וכל תמונה שם מתאימה לאתגר, כי אותם אי אפשר לביים, אם יבוא להם הם יחייכו אליך והשמחה שלהם אמיתית וזורמת בצורה לא רגילה, הייתי מעלה לאתגר אבל אין לי איך להשיג אישור מהוריהם כמובן, אבל זה עבודה מאוד ממלאת.
ואז זה נחשב אתגר?נכתב ע"י רבקי פרידמן;1227128:ואם צילמתי תמונה בייתית ספונטנית לפני שלושה ימים ולא עשיתי כיוונים לאתגר כבר אי אפשר לעלות?
חבל, נראה לי זה מגביל שאי אפשר לשלוף ממאגר. זה יוריד את ההשתתפות ל אחוזים נמוכים מאוד.
תמונה מיוחדת!!נכתב ע"י sarigold5;1227287:אחת מהתמונות שאני הכי אוהבת.
תעלי לנספח...נכתב ע"י 0405 - שירה;1227667:יש לי כמה תמונות מתאימות וחמודות לא אמרתי לשם ייחוד לאתגר ...מותר לעלות ? ערב פסח עכשיו ואני לא כל כך באוירה להוציא את החברה שלי לתמונות לאלבום...או לאתגר ... סורי
לפחות לא תיהיה לך בחירה קשהנכתב ע"י קקטוס;1227676:תעלי לנספח...
מצטער, אני לא חושב שכל אחד חייב להשתתף, מי שרוצה מוזמן.
נכתב ע"י יצירתית;1227831:לא הכל למכירה...
התמונה לא מספיק טובה אך יכולה לתת השראה לאתגר
נכתב ע"י פיסטוק;1227879:איקאה - ק. אתא??
אני מחפשת מי שהיה שם. איך שם, כמו בנתניה או פחות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים