- הוסף לסימניות
לילה טוב
ספונטני לגמרי - אבל לא במיוחד לאתגר....
נכתב ע"י טירה;1227945:לילה טוב
נהדרנכתב ע"י tzivi;1227917:נראה לי שבסוף יהיה עדיף לשפוט את הנספח כי רק פה יש מבחר תמונות(:
נכתב ע"י קקטוס;1228007:נהדר
אבל נראה לי שמעט סובל מחידוד יתר..
נכתב ע"י sarigold5;1227287:אחת מהתמונות שאני הכי אוהבת.
נכתב ע"י צילומית;1228057:ויזואלי,
תמונה מוצלחת! הבעה מתוקה,הכי מוצלח זה הצל מצד ימין.
נכתב ע"י ויזואלי;1228075:חח שמת לב?
ענין אותי אם יראו את זה.. זה הקטן שיושב לידו
טירה, התמונה שלך אלופה. שובת לב!
נכתב ע"י טירה;1227945:לילה טוב
נכתב ע"י רותי ה;1229004:הי טירה לרגע בילבת אותי.. חשבתי שזה הבן של "השקעה" (הכיפה..)
מותק של ילד! תמונה מדהימה!
נכתב ע"י רותי ה;1229004:הי טירה לרגע בילבת אותי.. חשבתי שזה הבן של "השקעה" (הכיפה..)
מותק של ילד! תמונה מדהימה!
קדימה - סקרנית לראות תוצאות !נכתב ע"י השקעה;1229044:האמת שחשבתי לשחזר את התמונה עם אחד הילדים שלי יש לי אפילו בובה דומה, רק המצלמה שלי צריכה לחזור לאיתנה היא בתיקון..
מתוקים... אהבתי את התפיסה...נכתב ע"י tov;1228954:זו תמונה שצילמתי מזמן...
הייתי עסוקה בלצלם חבוריה של אחינים,
פתאום ראיתי אותם בצד השני - לידי, מרותקים למה שאני מצלמת.
וזו התוצאה
נכתב ע"י רחלשקרקה;1229626:יום שישי הוקדש כולו לאתגר. המלצמה עבדה נון-סטופ. בינתיים השמן נשרף, הדגים נחרכו, בסוף נכנסה שבת איכשהו בזמן.
ציטוט נבחר:"אוה! יש ספונטני מזה?? בישולים,כביסות, חכו! אני צריכה להישתטח על הריצפה עכשיו עם המצלמה!דחוף!"
העיקר בזכות האתגר זכינו למלאי מקסים של תמונות לאלבום! שכוייח!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים