*****נספח לאתגר השבועי:"כנגד 4 בנים"*****

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד!!!
צורה מעניינת מאוד להביע את הרעיון
חן חן על היצירתיות...

• הוסף לסימניות
כ"כ רצית שמשהו יכתוב את זה? אז הנה כתבתי

יפה מאוד!!!
חן חן על היצירתיות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ShBracha;1239188:
יפה מאוד!!!
חן חן על היצירתיות...
ממש לא!!
התכוונתי להחמיא למי שהעלה תמונה
אבל אף אחד עדיין לא עשה את זה...

• הוסף לסימניות
אבימי, שאפו! פירוש מעניין לדברי בעל ההגדה!
אכן, יכול חכם להיראות כרשע, וכן להפך. אך אם תשאל אותי מיהו חכם, הרי שעל פי רוב צורת פניו תעיד עליו, והפָנים משקף את הפְנים.
לא יודע, החכם נראה יותר חכם להרשיע...
(אודה ולא אבוש, פעמים אני רואה אנשים שנולדו עם פרצוף "רשע", כביכול אין להם בחירה לא להיות כאלו, וכשם שפרצופיהם שונים, לא ייפלא - שרבים מהם גדולים וטובים)

אבל בהחלט מקורי ומעורר מחשבה!
יפה!

• הוסף לסימניות
רחלי, התינוק עם המספריים זה בהשראת האשכול על המטפלות?

• הוסף לסימניות
שבע, אהבתי!
יש לי ארבע בנות, אחת עסוקה, אחת נרתמת, אחת שקועה ואחת מייללת...
אה, והן מחליפות מדי פעם ביניהן את התפקידים :)

• הוסף לסימניות
וואלה, אני רואה שיש ים של עבודות
לתת עוד יומיים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1243156:
וואלה, אני רואה שיש ים של עבודות
לתת עוד יומיים?

מתי נסגר האתגר?

• הוסף לסימניות
יואל. אני נפעם כל פעם מחדש מהציורים שלך...

• הוסף לסימניות
שעילה.
נראה לי הציורים הם לפי הסדר ההפוך, תקן אותי: שאינו יודע לשאול, תם, רשע חכם.
הלא כן?!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מירי אהבתי נורא.
הרעיון מצוין והביצוע מקסים!

• הוסף לסימניות
מירי ב. --
אהבתי את הרעיון מאוד.
בעיני זה מבטא המון- כי התפיסה שלי את 4 הבנים זה בעצם אותו אדם- במצבים שונים מול ריבונו של עולם, [אם כי לא בטוח הייתי לוקחת את זה לתינוק].
ביצוע מעניין ומתוק.:)

• הוסף לסימניות
לא הלכתי לפי ארבעה בנים, אלה יותר לפי ארבעה טיפוסים שונים מעולם הישיבות, שבינם יש כמובן פילוח לפי רמת ה''דתיות'' אם תרצו לקרוא לזה כך....

• הוסף לסימניות
זהו?
זה אומר שלא הספקתי?
חבל... דווקא היה לי רעיון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה