נכתב ע"י נוי;886450:אני נבוכה לגמרי.
אין לי בעיה למרוח תמונות- רק לבטל את הפלאש ויש לי יופי של מריחות.
העניין הוא שאני מחפשת מריחה שתבטא משהו, שתתן לתמונה אמירה.
אחרת מה עשיתי?
לו הייתה לי חתולה ג'נג'ית הייתי משכנעת אותה לתת זינוק בקשת.
אבל אין לי חתולה, וודאי שלא ג'ינג'ית...
לי יש חתלתולה לבנה עם זה עוזר לך (די ניראה כמו הלוקייטי)נכתב ע"י נוי;886450:אני נבוכה לגמרי.
אין לי בעיה למרוח תמונות- רק לבטל את הפלאש ויש לי יופי של מריחות.
העניין הוא שאני מחפשת מריחה שתבטא משהו, שתתן לתמונה אמירה.
אחרת מה עשיתי?
לו הייתה לי חתולה ג'נג'ית הייתי משכנעת אותה לתת זינוק בקשת.
אבל אין לי חתולה, וודאי שלא ג'ינג'ית...
איך את שולחת אותה בדואר אויר או בדואר נע?נכתב ע"י photosbyrik;886487:לי יש חתלתולה לבנה עם זה עוזר לך (די ניראה כמו הלוקייטי)
נכתב ע"י photosbyrik;886487:לי יש חתלתולה לבנה עם זה עוזר לך (די ניראה כמו הלוקייטי)
נכתב ע"י מתלמדת;886966:אני עוקבת בענין אחרי התמונות שעולות לאתגר, וכבורה בתחום צצה בי שאלה -
איפה עובר הגבול בין הקפאת תנועה שמראה את התנועתיות לבין מה שנראה בסופו של דבר כטישטוש סתמי? ואיך נזהרים מהמלכודת הזאת?
נכתב ע"י מתלמדת;886966:אני עוקבת בענין אחרי התמונות שעולות לאתגר, וכבורה בתחום צצה בי שאלה -
איפה עובר הגבול בין הקפאת תנועה שמראה את התנועתיות לבין מה שנראה בסופו של דבר כטישטוש סתמי? ואיך נזהרים מהמלכודת הזאת?
תודה, אבל כדי שצלמים נוספים ישתתפו באתגר אני ממליצה לצרף כאן מדריכון קצרנכתב ע"י יעקב1;886994:בס"ד
1. כשיש עוגן לא מטושטש.
2. כשיש עניין (אומנותי, ענייני, חדשותי) במריחה של כל הפריים.
3. כשמצלמים פשיטה של הקומנדו על ה"מרמרה" מתוך סירת מנוע ממרחק חצי קילומטר בלב ים באמצע הלילה.
4. מצלמים כמו שצריך.
נכתב ע"י *לאה;887002:תודה, אבל כדי שצלמים נוספים ישתתפו באתגר אני ממליצה לצרף כאן מדריכון קצר
על הטכניקה הזו שתעזור לצלמים שעדיין לא התנסו בה.
וכל המתנדב יבורך.
הנה משהוא קטנטן :נכתב ע"י *לאה;887002:תודה, אבל כדי שצלמים נוספים ישתתפו באתגר אני ממליצה לצרף כאן מדריכון קצר
על הטכניקה הזו שתעזור לצלמים שעדיין לא התנסו בה.
וכל המתנדב יבורך.
נכתב ע"י דוד דנברג;887020:הנה משהוא קטנטן :
כמה דוגמאות :
תודה רבהנכתב ע"י שמואל גרינשטיין;887261:מדהים.
ולא יכולת להשאיר איזו תמונה לתחרות?!
הוא אפילו לא אוהב להיות ברכב אז אתם מוזמנים לכאן.נכתב ע"י *לאה;886490:איך את שולחת אותה בדואר אויר או בדואר נע?![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים