נכתב ע"י b.m;1047235:קיר זכוכית (מחוסמת) מתכוונן היורד באופן אוטומטי ומפריד בין הניצים.
המערכת פועלת על חיישני ראייה ושמיעה, ומחליטה לפי גובה הדציבלים מתי ואיפה לרדת.
(אם תרצו לקבל אותו בצבע מלא, תהיו מוכרחים לחכות עד אחרי תשעה באב, לשיקולכם)
לא עיינת בתפריט- מחוסמת.נכתב ע"י נוי;1047303:אני מקווה שזו זכוכית מחוסמת![]()
נכתב ע"י b.m;1047342:לא עיינת בתפריט- מחוסמת.
לחמישים המזמינים הראשונים בונוס- ציפוי מהפכני בולם זעזועים.
הbuild - up לא הצליח לך?נכתב ע"י לללי;1047656:קופית, כנראה לכל הקופירייטרים יש אותו ראש.
פרסמתי כאן שיש לי רעיון, ומי שנתקע עם ידיים ימניות ללא פטנט, יוכל לפנות אלי- ואתן לו רעיון
איך לא?
מכונת ספגטי
נכנסים שמנים ויוצאים...
ספגטי![]()
אני שניה, ואשמח להוסיף לחבילה גם את הדגם ההוא שמקליד את הסיפורים מהראש ישר למחשב.נכתב ע"י daniella f;1049871:משה קבלה, מעולה-
אני מזמינה ראשונה! (במיוחד עכשיו כשכואבת לי היד...)
נכתב ע"י משה קבלה;1049982:אם יהיו הרבה לקוחות לדגם אני ישקול לנסות להתחרות באריג'ט על השיווק של Wacom בארץ
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים