***נספח לאתגר השבועי:"פרשנות"***

ליהיא!! זה פשוט מדהים!!

ליהיא זה מטורףףףף!!! כ"כ הרבה פרטים, והכל כ"כ מדוייק!!!
אני לא מאמין למראה עיני... השקעה פשוט מטורפת. גם החשיבה ובכלל הביצוע!!!
מפעים!

ליהיא, עבודה מדהימה!
אבל האייפון שם רחוק מלהיות "הצעקה הטכנולוגית" [-כלשונך]... :)

נכתב ע"י המקצוען;1169423:
ליהיא, עבודה מדהימה!
אבל האייפון שם רחוק מלהיות "הצעקה הטכנולוגית" [-כלשונך]... :)

חח אני מוכן להתערב, שהחיים ללא סמארטפונים (ובכלל ללא כל הקידמה המשוגעת) היו נראים בהרבה יותר טוב. בכיף הייתי חוזר 400 שנה אחורה.

אייפון הוא לא 'הצעקה הטכנולוגית' אלא צעקה ממש-עם צער ויגון נגד הטכנולוגיות למשל אייפון, זו כוונתי

נכתב ע"י Haim6130;1169426:
חח אני מוכן להתערב, שהחיים ללא סמארטפונים (ובכלל ללא כל הקידמה המשוגעת) היו נראים בהרבה יותר טוב. בכיף הייתי חוזר 400 שנה אחורה.

לא הייתי חוזר 400 שנה, אבל בהחלט משו כמו 5-8 שנים בהחלט הייתי חוזר..
עולם הסמארטפונים הוא עולם הרסני שמכניס אותך לתוך עצמך ומבדל ומרחיק אותך מהחברה והאלו שמסביבך...

ולליהיא, לא התכוונתי ל'אייפון', אלא ל'סוג' האייפון המוצג...

אבל עזבו, לא התכוונתי להסיט את הדיון :)

נכתב ע"י Haim6130;1169426:

זה עוד לא מאוחר...

ליהיאאא איזה חזק!!!

תשמעו, אני לא מקנאה בשופט... כשעלה האתגר בהתחלה היה לי נראה שההשתתפות תהיה דלה למדי, והחברה פה לא גומרים להפגיז!

נכתב ע"י אבש;1169435:
כשעלה האתגר בהתחלה היה לי נראה שההשתתפות תהיה דלה למדי, והחברה פה לא גומרים להפגיז!

האמת, הוצאת לי את המילים מהפה.
קקטוס אחי היקר - מחזיקים לך אצבעות!

קקטוס, האתגר שלך הולך רחוק.
איזה יופי של ביצועים, אומנות במיטבה.

אני חוברת לצוות השופטים?!:)

נכתב ע"י bekki;1169439:
אני חוברת לצוות השופטים?!:)
קודם תראי איזו חתיכת אמנות משלך... בא נראה אותך! תני לשפוט האם את מתאימה.. ;)

נכתב ע"י אבש;1169442:
קודם תראי איזו חתיכת אמנות משלך... בא נראה אותך! תני לשפוט האם את מתאימה.. ;)

דווקא בגלל שאני באה מתחום אחר,
האובייקטיביות שלי במיטבה.
רוצה לראות :) / אומנות / או שתיהן ביחד?!;)

אבש , תרגיעי את תגישי בין לבין את הכיבוד :p

הולך טוב עם איורה של אבש ;)
אסופים
ביגונם.
יחפים, רדופים
אבלים
בשחור. [שווא]

אוספים
בטחונם.
נעולים, נכספים
למול
אבוקות
ואור.

נכתב ע"י bekki;1169512:
הולך טוב עם איורה של אבש ;)
אסופים
ביגונם.
יחפים, רדופים
אבלים
בשחור. [שווא]

אוספים
בטחונם.
נעולים, נכספים
למול
אבוקות
ואור.

בקי- יש כבוד!

מחר בשעה 20:00 האתגר נסגר
צוות השיפוט מתחיל לעבוד, תוצאות יפורסמו בלעז"ה עד חצות

הזדרזו לשלוח את היצירות שלכם!

נכתב ע"י קקטוס;1170464:
מחר בשעה 20:00 האתגר נסגר
צוות השיפוט מתחיל לעבוד, תוצאות יפורסמו בלעז"ה עד חצות
הזדרזו לשלוח את היצירות שלכם!
צוות? ;):D

ליהיא-אהבתי את הרעיון..והביצוע אלוף!

המסר העוצמתי בציור של ליהיא מנגן באזני: אלי ציון ועריה כמו אשה בציריה, וכבתולה חגורת שק על בעל נעוריה.

ליהיא-חזק ביותר! רעיון וביצוע. פשוט מדהים ומתאים לצעקה העכשווית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה