** נספח לאתגר השבועי - שונה **

• הוסף לסימניות
כל מלמולים שאתם ממלמלים - לכאן מלמלוהו.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
וואו!
אהבתינורא את הנושא!!!
המון חומר למחשבה!
מקווה שאצליח סופסוף להעלות משהו לאתגר הזה.
נשמע באמת מסקרן מה הולך להיות פה...

• הוסף לסימניות
@אבימי לא בטוחה שהבנתי את הנושא, לצייר כל מה שיכול להעלות לי בראש בקשר לשונה?
זה יכול להתקשר לסגנון הציור שלי? או רעיון שונה ממה שאנשים חושבים בד"כ?
הבנתי נכון?

• הוסף לסימניות
@אבימי לא בטוחה שהבנתי את הנושא, לצייר כל מה שיכול להעלות לי בראש בקשר לשונה?
זה יכול להתקשר לסגנון הציור שלי? או רעיון שונה ממה שאנשים חושבים בד"כ?
הבנתי נכון?

נכון!
או מישהו ששונה ממישהו אחר.
רעיון פתוח.

• הוסף לסימניות
@black line האיור שלך הוא הפייבוריט ביי פאר!! פשוט יפה
איזה עט זה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@ההדס התכוונת לצייר אותי נכון? אבל יש לי אחד ירוק ואחד חום. לא נורא...

@הני p אהבתי מאד! פשוט מוצלח הרעיון והביצוע!

• הוסף לסימניות
ביום חמישי ננעל האתגר!
אנא הוסיפו עבודות והעיפו לנו את הראש מעלה מעלה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ו......ננעל!
תוצאות בקרוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה