לא רק ילדים אוהבים צעצועיםנכתב ע"י תילתן;1024150:קקטוס לא ממש הבנתי את הציור...
אקווריום, כל ליד אוהב..
צפרדע מהאגדות, כנ"ל..
לצייר ולתלות על הקיר, כנ"ל..
כינור, ככה ככה...
דרבוקה/עציץ עם פרחים, ככה ככה..
מרצפות בגווני חום שחור אפור, בזה אתה לא אשם..
אבל..למי מיועד הכיסא השני? ומה יש בכוס שעל הרצפה תה או בירה (ח"ו) את שניהם ילדים לא אוהבים...
נמתין בסבלנות למוצ"ש
שבת שלום
נכתב ע"י Magic Brush;1022753:זהו!!!!
אחרי הציורים האחרונים שהועלו פה.. אני פורשת!!
מהמם!!!!!
בושות להעלות את מה שחשבתי...
מחכה לשמוע את התוצאות ביום ראשון.![]()
יופי לך!!!נכתב ע"י Magic Brush;1025082:אני לא מאמינה!!!
תודה לכולן על הפירגון, ולרחלי... השופטת.
תנו לי כמה ימים לחשוב על אתגר.
בע"זה מקווה עד סוף שבוע להעלות אתגר חדש.
יו!!! איזה כייף!![]()
נכתב ע"י b.m;1025120:יופי לך!!!
רחלי, בדבר אחד לא היה לי ספק- שבציור הזוכה תככב דמות של בת.
אם תבדקו תראו שכך גם בציורים מקום שני ושלישי...
הדרת גברים, או מה?
נכתב ע"י מוישי הלר;1025130:הציור של אחי מוטי:
"לא נשכח ולא נסלח"
אני בד"כ ממעט לכתוב בפורום של ייעוץ גרפי ואיור, אולם לנוכח התמונה הכה מציאותית שאחי הגדול והכשרוני מוטי העלה אני מרשה לעצמי קצת לפתח את זה יותר.
מוטי נולד "אומן", מאז ומעולם ניבטו בו כשרונות אלו, הוא לא נהג כמו כל הילדים ששיחקו במשחקי פלסטיקה שהיום הם כאן ומחר מושלכים היישר לפח האשפה השכונתית, הוא אהב לשחק ולבנות בנין עולם, התעסק עם טיח, בטון, בקיצור, כל מה שקשור לאומנות היה מוטי.
ליד ביתינו, בשכונת גוש 80, הר גדול ושומם, סלעים ועשבים שוטים גדלו פרא, ומוטי כמו מוטי תמיד יוציא את המקסימום מכלום. בנה, חפר, קבר, וחוזר חלילה.
חיפשו אותו? הוא על ההר. שם הוא בנה לו ארמונות פאר, קנה חלונות זכוכית מיניאטוריים והצמיד לבנין זעיר ופצפון שבנה במו ידיו.
ביום בהיר הופיע טרקטור מתנשא, כולו אומר הוד והדר, הכף מתנוססת אל על, והוא החל בהרס וחורבן מפעל חייו של מוטי! בעינים כלות הוא רואה את הכל קורס לנגד עיניו, כף הטרקטור אינו מבחין בין יצירה לעצירה. חופר הורס וקורע הכל ביום אחד!
לא אשכח את מבטו של מוטי על יצירת חייו שהלכה בלי שוב. (ילד בן 9 יו נאוו)
לא אסלח על העוול הנורא שנעשה אז ע"י היזם מבלי לחשוב מאום.
דמותו של מוטי מביט נוכח ההרס ייחקק בליבי תמיד. במבט של ילד כמובן.![]()
נכתב ע"י מוישי הלר;1025130:הציור של אחי מוטי:
"לא נשכח ולא נסלח"
אני בד"כ ממעט לכתוב בפורום של ייעוץ גרפי ואיור, אולם לנוכח התמונה הכה מציאותית שאחי הגדול והכשרוני מוטי העלה אני מרשה לעצמי קצת לפתח את זה יותר.
מוטי נולד "אומן", מאז ומעולם ניבטו בו כשרונות אלו, הוא לא נהג כמו כל הילדים ששיחקו במשחקי פלסטיקה שהיום הם כאן ומחר מושלכים היישר לפח האשפה השכונתית, הוא אהב לשחק ולבנות בנין עולם, התעסק עם טיח, בטון, בקיצור, כל מה שקשור לאומנות היה מוטי.
ליד ביתינו, בשכונת גוש 80, הר גדול ושומם, סלעים ועשבים שוטים גדלו פרא, ומוטי כמו מוטי תמיד יוציא את המקסימום מכלום. בנה, חפר, קבר, וחוזר חלילה.
חיפשו אותו? הוא על ההר. שם הוא בנה לו ארמונות פאר, קנה חלונות זכוכית מיניאטוריים והצמיד לבנין זעיר ופצפון שבנה במו ידיו.
ביום בהיר הופיע טרקטור מתנשא, כולו אומר הוד והדר, הכף מתנוססת אל על, והוא החל בהרס וחורבן מפעל חייו של מוטי! בעינים כלות הוא רואה את הכל קורס לנגד עיניו, כף הטרקטור אינו מבחין בין יצירה לעצירה. חופר הורס וקורע הכל ביום אחד!
לא אשכח את מבטו של מוטי על יצירת חייו שהלכה בלי שוב. (ילד בן 9 יו נאוו)
לא אסלח על העוול הנורא שנעשה אז ע"י היזם מבלי לחשוב מאום.
דמותו של מוטי מביט נוכח ההרס ייחקק בליבי תמיד. במבט של ילד כמובן.![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים