- הוסף לסימניות
אל תכעסי,דוקא כן תלוי באיזה יום...
טוב נמשיך לחכות לתוצאה ...לא בסבלנות רבה![]()
הכי פדיחות יהיה כשלא אביא לכאן כלום...
ובסה"כ זה יותר הרעיון פחות משהוא מפוצץ..
אל תכעסי,דוקא כן תלוי באיזה יום...
טוב נמשיך לחכות לתוצאה ...לא בסבלנות רבה![]()
אני מידי מסוקרנת!אני כבר נמצאת בשלבי דמיון מתקדמים.
הבעיה הגדולה יותר זה שהבנות יצלמו לי
אין לי סבלנות לצלמוניה.
דווקא זה משהוא שנראה לי בטוח תמצאי באזורך
או במקום העבודה....
חכו בסבלנות..
מקווה שבסוף אעלה לפה את זה...
הבעיה שאז אין לי חשק להכניס שמאטעס לביתאגב בערב פסח כדאי לפקוח עיניים זו ה תקופה למציאת גרוטאות שוות!!!!
נכוןהבעיה שאז אין לי חשק להכניס שמאטעס לבית![]()
הבעיה שאז אין לי חשק להכניס שמאטעס לבית![]()
אפשר במרפסת בינתיםחפשי עוד מקומות לשים את ה"תכשיט" שמצאת
לא תמיד חייבים להכניס הביתה...
למי יש זמן בערב פסח?נכוןאבל אם תעשי מהשמעטס תכשיט.....?
רק שאז בדיוק אין את הזמן לעשות..אגב בערב פסח כדאי לפקוח עיניים זו ה תקופה למציאת גרוטאות שוות!!!!
מחכים !החלטתי שאני לא מתחילה ליצור לאתגר,
כל עוד לא סיימתי את מה שהתחלתי באחד האתגרים הקודמים.
ותתפלאו לשמוע,
אבל זה עבד עלי
הנה התוצאה:
https://www.prog.co.il/forums/פורום-אמנות-ויצירה.31/
כעת אפשר לגשת ליצירה הבאה , בשביל האתגר הנוכחי
למרות שלעומת הכורסא היפהפייה של @רוקי אמממ...
זה בדיוק מה שאני עושה עכשיועסוקים.. פורים.. פסח...
אולי תעלי ותמריצי את כולנו...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים