- הוסף לסימניות
מזל"ט!!!!!!!!!אך פתאום פרצה לעולמינו תינוקת יפיפיה... (ברביעי)
תזכו לראות ממנה הרבה נחת.
מזל"ט!!!!!!!!!אך פתאום פרצה לעולמינו תינוקת יפיפיה... (ברביעי)
וואו! מזל טוב!אני לא יודעת כבר מה יהיה עם הגורטאה שלי
התחלתי להתעסק איתה
אך פתאום פרצה לעולמינו תינוקת יפיפיה... (ברביעי)
אז נראה לי אני זונחת את זה כרגע,
יש לטפל קודם בה..![]()
הייתי צכה לעשות את זה בחוכמת... אה?איזה דרך מקורית וחמודה לספר לנו על הבובה החדשה![]()
וואו...אני לא יודעת כבר מה יהיה עם הגורטאה שלי
התחלתי להתעסק איתה
יש לטפל קודם בה..![]()
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!אני לא יודעת כבר מה יהיה עם הגורטאה שלי
התחלתי להתעסק איתה
יש לטפל קודם בה..![]()
אני מנתניה.בוקר טוב!
ראיתי בחצי עין בדרך כשרצתי לעבודה כורסא מבד של שתי מקומות, לא היה לי זמן להתעמק מה מצבה....
במודיעין עילית קרוב למרכז עסקים, מי שמענונית שתגיד אני אמסור כתובת מדויקת.
@רוקי אולי את רוצה סט לכורסא? אחרי היצירת פאר שלך באמת אפשר להאמין לכל גרוטאה.
אם מעניין אותך יש לי איזה סרטון שמסביר איך ליצור צורת עציץ מבטון. משהו מעניין.תודה
אכן אני בהשראת בטון
(בתכנון לשתף בעוד כמה כלים שטרם לוטשו)
הנחתי על קערה עגולה בצורה של כיפה
והקצוות זה תלוי באיך שהמגבת/סמרטוט גזורים
יש בצורת ריבוע ויש מעוגלים
אני קצת עיצבתי אותם
(וגם לא מרוצה לגמרי מהתוצאה)
לא ... תעשי את זה מושלם שיהיה שמיש בביתעד מתי האתגר,
יש לי איזו גרוטאה בנתיים צבעתי צד אחד. מקווה שאספיק גם את הצד השני..
(בעצם, בשביל התמונה מספיק רק צד אחד צבוע..)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים