נכתב ע"י יונה יונה;1301637:לא זכור לי שהיה כזה דבר,
הנושא הוא לא צלליות ולא שחור לבן
הנושא הוא "שלום שחור לבן".
או שזה שלום לשחור וללבן, ז"א צבעונינכתב ע"י יונה יונה;1301707:נתון לפרשנות אישית,
בכונה לא הוספתי אותיות קישור/שיוך כדי לא להגביל.
את יכולה להחליט שמבחינתך זה שלום בצבעי שחור לבן, או שזה שלום בין שחור ללבן (-שוב נתון לפרשנות, מי הם השחור והלבן), או כל פרשנות אחרת שעולה בדעתך.
הצלחות,
מחכה ליציאות.
![]()
אם אני לא טועה, התמונה מהלוויית הרב עובדיה יוסף זצ"ל. הבחור עם האזניה, מקשיב לשידור הלווייה, כדי לשמוע טוב יותר.נכתב ע"י MV25;1301966:למה צורמת לי האוזנייה באמצע התפילה?
נכתב ע"י יונה יונה;1301637:לא זכור לי שהיה כזה דבר,
הנושא הוא לא צלליות ולא שחור לבן
הנושא הוא "שלום שחור לבן".
נכתב ע"י תלמידים;1302505:אולי לצלם ילד ששמו "שלום" בשחור לבן...
לפני ההמרה זה הרבה יותר דרמטי ומוצלח לטעמי...נכתב ע"י יונה יונה;1302522:שיניתי את התמונה באשכול האתגר לתמונה לפני ההמרה לש/ל,
מקוה שעכשיו זה מספיק מובן.
ממ...בד"כ לפני כל שלום באה הדרמה, לא?נכתב ע"י יונה יונה;1302539:ממ... *לאה,
שלום לא אמור להיות דרמטי, בעיקר בשביל זה היתה ההמרה- להוריד דרמה.
אם אני לא טועה, התמונה מהלוויית הרב עובדיה יוסף זצ"ל. הבחור עם האזניה, מקשיב לשידור הלווייה, כדי לשמוע טוב יותר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים