נספח לאתגר נספח לאתגר חגיגות המיליון • 100

• הוסף לסימניות

1725313576876.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נו באמת,
ככה נראה נספח לאתגר 100?
איפה החגיגות?
הבלונים?
הנאומים הנרגשים?

אה, שאני אדבר?
לא הכנתי בבית, אבל אם אתם כל כך מבקשים...

ראשית נפתח בכבודה של אכסניה.
תודה להנהלת האתר על הפורום המיוחד הזה,
תודה ל @מנהל ai שהביאנו עד הלום,
תודה ל @מרווין מינסקי שהמציא את הבינה המלאכותית,
תודה ל @דאגלס אנגלברט שהמציא את העכבר למחשב, איך היינו מדרגים את היצירות אם לא הוא?
אה, ותודה גם ל @לוצ'י , לא פשוט לפתוח נספח, עמדת במשימה בכבוד.

1723382870981.png

• הוסף לסימניות
אני יותר אהבתי את זה
הנה יצא לי ממש דומה
אשמח שמי שהצביע יצביע שוב ;)
Leonardo_Phoenix_A_charming_and_spectacular_front_picture_A_20_1.jpg

• הוסף לסימניות
אגב, היצירה הזו לא עלתה טוב, כדאי שתתקנו
איזה באסה. עלתה מצוין רק רציתי להחליף תמונה לקצת שונה אך תוך כדי עריכה וההמתנה שתפתח בנטפרי עבר ה 20 דקות לעריכה. כנראה זה שיבש

היא הכי טובה שלי :cry:

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אגב, היצירה הזו לא עלתה טוב, כדאי שתתקנו
אגב תודה רבה על השימת לב שכחתי לומר, העליתי מחדש והיא עדיין עם מספר הצבעות יחסית גבוה לזה שהיא בעמוד 5

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מסכים לגמרי.
אם אהבת, תצביע, אם לא, למה לייק?
כבר היו דיונים על זה, לפעמים היצירה מעלפת חושים............ רק שהיא לא מתאימה בול לאתגר, או שלא עונה על הקריטריונים, או שאינה ראויה לזכות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@מנהל ai נחה עליך הרוח? יצירה אחת של החידודים שלי העברת לכאן כי לא עומד בחוקים. כי?
יצירה נוספת של ''רץ ברשת'' מוחקים בהינף מקלדת כי יש ילד ערום. ממתי זה בעיה במין זכר. נו באמת

זלזול בהשקעה של היוצרים ככה למחוק. ממש זלזול. מעציב מאוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה