נספח לאתגר נספח לאתגר חופשי • סוכות

• הוסף לסימניות
לאתגר

• הוסף לסימניות
שאלה ליוצרי נייטקפה
משהו שמסקרן אותי - נדמה לי שבכל תמונה שראיתי עד עכשיו על בן אדם שבודק אתרוג עם זכוכית מגדלת, הוא לא מסתכל דרך הזכוכות מגדלת אלא זכוכית המגדלת בצד

• הוסף לסימניות
שאלה ליוצרי נייטקפה
משהו שמסקרן אותי - נדמה לי שבכל תמונה שראיתי עד עכשיו על בן אדם שבודק אתרוג עם זכוכית מגדלת, הוא לא מסתכל דרך הזכוכות מגדלת אלא זכוכית המגדלת בצד
eklT2SnNtmdqLmR28Cvn--1--0mtjq.jpg

• הוסף לסימניות
על
איך הצלחתם לעשות סכך נורמאלי? בכל מקום שאני מנסה יוצא לי סכך משולש של בקתה...
על המזל, ביקשתי סוכה מלבנית, וגג שטוח (באנגלית)
מתוך 4 ניסיונות, כל פעם יצאו 0-2 גם סכך טוב

• הוסף לסימניות
על

על המזל, ביקשתי סוכה מלבנית, וגג שטוח (באנגלית)
מתוך 4 ניסיונות, כל פעם יצאו 0-2 גם סכך טוב

איפה הכנתם? ניסיתי בכמה אתרים, עזבו שהם לא הבינו מה זה סוכה, אבל גם כשהסברתי ברחל בתך הקטנה מה אני רוצה (בקתת עץ עם גג \ סכך שטוח שעשוי מעלים) כולם הביאו לי סככים משולשים בהרבה מאד נסיונות...

• הוסף לסימניות
איפה הכנתם? ניסיתי בכמה אתרים, עזבו שהם לא הבינו מה זה סוכה, אבל גם כשהסברתי ברחל בתך הקטנה מה אני רוצה (בקתת עץ עם גג \ סכך שטוח שעשוי מעלים) כולם הביאו לי סככים משולשים בהרבה מאד נסיונות...
בדיזיינר, וכתבתי sukkah

• הוסף לסימניות
לאתגר

עד מתי הצבעות פתוחות?
???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה