נספח לאתגר נספח לאתגר חסר פה משהו • אתגר 73

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
איפה הנשמה גוף ללא נשמה
uploaded_1764893027679.jpg

• הוסף לסימניות
AI כמו AI
קיבל פרומפט מושלם אבל לא יכל לוותר על הפדיחה
אתגר א'אידישע קאפ נסו למצוא אותה לבד...
כמה משבצות יש בלוח?

• הוסף לסימניות
קיבלת הודעה מהמנהל להעלות?
כי לא אתה הזוכה באתגר השבועי הקודם. אלא חיה פ
אולי כי הוא במקום שני, והמנצח לא היה זמין

אגב, כמעט תמיד יש כאלו שמפרסמים שני יצירות באותו יום וחושבים שהשבת מפסיק בין הימים. אני תמיד הבנתי שאין כך פני הדברים, יום שיש ומוצ"ש נחשב אותו יום. מעניין אם יש לי טעות?

• הוסף לסימניות
אולי כי הוא במקום שני, והמנצח לא היה זמין

אגב, כמעט תמיד יש כאלו שמפרסמים שני יצירות באותו יום וחושבים שהשבת מפסיק בין הימים. אני תמיד הבנתי שאין כך פני הדברים, יום שיש ומוצ"ש נחשב אותו יום. מעניין אם יש לי טעות?
בוודאי שאתה טועה (במחילה מכת"ר...) הן אמת שבשבת א"א להעלות אבל מה זה שייך למעבר יממה, ופשוט

• הוסף לסימניות
בוודאי שאתה טועה (במחילה מכת"ר...) הן אמת שבשבת א"א להעלות אבל מה זה שייך למעבר יממה, ופשוט
@מנהל ai נשמח להכרעה. ובינתיים נלך כשיטת המקילים....

• הוסף לסימניות
@עמרם ספרא שם בדוי
לדעתכם התמונה המובילה עומדת בקריטריונים של האתגר?
היא בהחלט מדהימה ומכאיבה ופורטת על הרגש, השאלה האם עונה על ההגדרה שפותחת את האתגר
"הכל נראה מושלם אבל יש פריט או חלק שפשוט חסר בתמונה" וביחוד אחר הדוגמא של הגיטרה ללא המיתרים
(בכל אופן אני לא יודעת אם זה ראוי לפסול אותה בשלב הזה)

• הוסף לסימניות
@עמרם ספרא שם בדוי
לדעתכם התמונה המובילה עומדת בקריטריונים של האתגר?
היא בהחלט מדהימה ומכאיבה ופורטת על הרגש, השאלה האם עונה על ההגדרה שפותחת את האתגר
"הכל נראה מושלם אבל יש פריט או חלק שפשוט חסר בתמונה" וביחוד אחר הדוגמא של הגיטרה ללא המיתרים
(בכל אופן אני לא יודעת אם זה ראוי לפסול אותה בשלב הזה)
זו שאלה בשביל @מנהל ai, אני אישית לא אוהב את זה שיש שדוחפים לכל אתגר את הצפיה למשיח או ההערכה לתורה (כאילו בלי זה אתה לא חרדי), בפרט כשזה בכלל לא קשור, אמנם כאן זה קשור רעיונית, אבל זה לא המכוון.
עקרונית יש כלל בחוקת האתגרים (אגב, מומלץ בחום למצטרפים חדשים) שהדגש הוא על היצירה ולא על הרגש:
יש להקפיד על יצירה התואמת להנחיות האתגר, בדגש על יצירה מקצועית ופחות על קריאייטיביות סוחטת דמעות
אבל לא ראיתי שזה נאכף בפועל, אם כי יכול להיות שלא שמתי לב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה