נספח לאתגר נספח לאתגר ילדות מתוקה - אתגר 91

• הוסף לסימניות
באמת אתגר חמוד!! :)
אני חושבת שצריך לכתוב קצת יותר מכותרת, מכורח הנסיבות :LOL:
פשוט לא נעים שיימחקו יצירות בגלל טקסט ארוך

• הוסף לסימניות
אלו נחשבים יותר קריקטורה?

Default_a_whimsical_and_fantastical_cartooninspired_photo_of_a_0.jpg
Default_a_whimsical_and_fantastical_cartooninspired_photo_of_a_3.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מי שלא יצר במייקרוסופט, מה כתבתם כדי לקבל דמות תלת מימדית קריקטוריסטית?

• הוסף לסימניות
ואגב אם תשימי @ לפני השמות שלהם זה יקפוץ להם בהודעות במקרה נכנסתי לנספח וראיתי את זה
@נכון מאוד
@טוב עין
@במקום שאין אנשים ;)
אולי יהיה להם עוד אפשרות להחליף את התמונה אם יהיה צורך

• הוסף לסימניות
מי שלא יצר במייקרוסופט, מה כתבתם כדי לקבל דמות תלת מימדית קריקטוריסטית?
אני כתבתי בלאונרדו
׳צור לי קריקטורה חמודה של ילד ש…׳ ואז כתבתי כל מיני והוא עשה תוצאות די טובות
לפעמים הייתי צריכה להוסיף אח״כ ׳תעשה לי יותר קריקטוריסטי׳

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@מנהל ai הרבה עשו ריאליסטי, איך זה עובר?

לי מחקו באתגרים הקודמים על שטויות וכאן זו בקשה של לב היצירה! הסגנון. תמיהני...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה