נספח לאתגר פירות

• הוסף לסימניות
דוד - כמעט שלפתי לי זית מהמבחר!!
מדהים כמה שזה חי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TK;946659:
ר' דוד
הזיתים בתמונה שלך כ"כ אמיתיים שבא לשלוף אחד ולאכול:)
ולגבי העיצוב הגרפי- אני אהבתי
תודה רבה ר' TK :)

• הוסף לסימניות
ענת - יופי של תמונה.
להמציא סיפור?

• הוסף לסימניות
תמונת התות של ריקי?

נכתב ע"י רבקה.;945176:
ממש לא מסכימה איתך, ואני חושבת שהדעה הזו היא מקובעת.
ברור שאתה בעצם רומז לתמונת התות של ריקי. לעניות דעתי היא אחת התמונות היחידות באתגר שבכלל שווה התייחסות. לצלם פירות עומדים בדוכן או משהו כזה, בלי שום ייחוד בקומפוזיציה, העמדה וכדו' - זה סתמי. זה מתאים להודעת "שלום, אני חדש בפורום וקניתי מצלמת רפלקס שלשום. תראו כמה תמונות שצילמתי".
התמונה של ריקי היא היחידה שמביאה לידי ביטוי את הפרי במלוא הדרו. רואים את המאפיין של הפרי: המתיקות, ההנאה שהוא גורם לילדה, התחושות החיוביות שמתעוררות בכל בנאדם שאוכל פרי שהוא מאוד אוהב.

(*זה נאמר בלי לזלזל ובלי רצון לפגוע באחרים שהעלו תמונות לאתגר. יש כמה תמונות חביבות, ויש כמה שהן בסדר אבל לעניות דעתי עדיין עונות על התיאור שכתבתי פה למעלה. הן בסדר, אבל סתמיות.)

תמונת התות של ריקי?
רק אצלי לא רואים את זה באתגר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chanish;946747:
תמונת התות של ריקי?
רק אצלי לא רואים את זה באתגר?
חני, ניסיתי להבין איך זה שהתמונה שלי עברה לדף הראשון,
אתמול היא היתה בדף השני, עכשיו הבנתי שהורידו את התמונה של ריקי
מעניין למה???

• הוסף לסימניות
דוד, תמונות ממש יפות וחיות.

לגבי זה:"אגב, אשמח להערות על עריכת הקולאז' מבחינה גרפית."- מפריע לי שהרווחים הלבנים לא אחידים בכל הקולאז, תדייק אותם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;946660:
את יכולה להסביר מה עשית שם?
מסקרן!

א. אתה יכול ולא יכולה :)
ב. זה צולם על רפלקטור כסוף, מצדדיו היו מספר רפלקטורים שנתנו את ההברקות למעלה ומהצדדים תאורת סטודיו מקור אור אחד סופטבוקס והמים זה כבר סוד מקצועי... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טויטו770;947096:
א. אתה יכול ולא יכולה :)
ב. זה צולם על רפלקטור כסוף, מצדדיו היו מספר רפלקטורים שנתנו את ההברקות למעלה ומהצדדים תאורת סטודיו מקור אור אחד סופטבוקס והמים זה כבר סוד מקצועי... :)

מוכרחה לציין שזה נראה כאילו מדובר בסה"כ בתפוח מונח על מכסה של תבנית אלומיניום (מה, המרקם לא מזכיר לכם את המרקם של המכסים האלה? צד אחד קרטון לבן וצד שני אלומיניום טיפה מט...) בתאורת חלונות רגילים של מטבח (או פלאש, אבל בגדול זה לא נראה כמו תאורה שהושקעה המון מחשבה בסידור שלה).
והמים נראים כאילו התפוח פשוט טיפטף קצת בדרכו לנקודה בה הוא עומד כרגע. (או שטפטפת עוד קצת בכוונה.)

כשראיתי את התמונה הזו חשבתי לעצמי: "אוקיי, הנה צילום פרי ברמה גבוהה יותר מרוב התמונות באתגר", אבל לא הרגשתי וואו. ונשמע מההסבר שלך שהשקעת הרבה בתאורה.
מעניין אותי מה גרם להבדל בין כמות ההשקעה לבין רמת ה"וואו" של התמונה...
(ואולי הבעיה היא בי. אולי אני פדנטית מדי או משהו.)

• הוסף לסימניות
אתגר מדהים.
אהבתי את התפוח הזיתים הלימון ועוד כל מיני...
דרך אגב:
א. כל ניק רשאי להעלות תמונה אחת בלבד. (קולאז' נקרא יותר לא?)

• הוסף לסימניות
לאה, את בטוחה שזו תמונה ולא ציור?;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;947339:
לאה, את בטוחה שזו תמונה ולא ציור?;)
חחחחחחחחחח,
תמונה, רק תמונה! עם מעט חידוד ועיבוד צבע.

• הוסף לסימניות
חבל ששוב אי אפשר לנהל פה דיון... בלי שהמחק יתערב

• הוסף לסימניות
משולש, הרעיון שלך מאוד מקורי, חבל רק שהתאורה לא משהו

• הוסף לסימניות
משולש, סתם התחשק לי לערוך את התמונה, מקווה שזה בסדר?
אני יודעת שיש כאן אלופים שיעשו זאת יותר טוב ממני, אבל לקחתי זאת כתרגיל

קבצים מצורפים

• IMG_104 as Smart Object-1.jpg
    KB 205.8 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
ענת זה יפה מאוד, אני חושבת שהצלחת להפיק מהתמונה את המקסימום האפשרי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה