דיון נספח לאתגר - פרק א'

• הוסף לסימניות

קפטן אמריקה

ואוו, ואווו,
אני ממש רוצה לקרוא את הפרק הבא של הסיפור הזה,
הקטע שהעלית מותח, מענין, וכתוב מעולה.
נכנסתי לתוך העלילה לחלוטין.

• הוסף לסימניות
@תמרוז אם אפשר לפסק את הקטע, אני בטוחה שיהיה הרבה יותר קל לקרוא אותו, ולהנות ממנו...
מקווה שזה בסדר שאני מעירה פשוט זה באמת היה לי קצת קשה לקרוא ככה.
איך אני עושה את זה עכשיו?
זה קטע שכתבתי לפני כמה שנים. אפילו לא טרחתי לקרוא אותו לפני שהעלתי
תודה על הערה

• הוסף לסימניות
נראה לי צריך לבקש מהמנהלים למחוק את ההודעה, ואז יהיה אפשר להעלות הודעה חדשה ומתוקנת.
אני בעצם יכולה להוסיף את הקטע מחדש, ולהחליט שהוא יעלה לשפיטה.
או שזה יציק לאלו שכבר קראו?

• הוסף לסימניות
לי אישית זה לא יפריע, אך אין לי דרך לדעת מה אחרים חושבים..
בכל אופן אני חושבת שבהחלט אפשר להוסיף את הקטע, ולבקש מהמנהלים למחוק את הקודם, אין סיבה שלא יסכימו.

• הוסף לסימניות
בדיוק בשביל זה יש את פרוג, לא?
פרוג הוא מקום מצוין לשפשוף כתיבה, אבל אם כבר להשקיע, הייתי עושה חלק ב' לסיפור 'ציידי היתונשים' שכבר העליתי בעבר...

• הוסף לסימניות
פרוג הוא מקום מצוין לשפשוף כתיבה, אבל אם כבר להשקיע, הייתי עושה חלק ב' לסיפור 'ציידי היתונשים' שכבר העליתי בעבר...​
וואו, כן!!!
תדעי שציידי היתונשים זה אחד הספרים שאם הוא יוצא לאור אני מיד קונה 2 כרכים. מיד.

• הוסף לסימניות
@מוריופ אולי זה לא המקום לכך, אבל חשבת אולי להוציא את הספר שלך לאור? או לפחות לכתוב ספר? (קראתי רק עכשיו את ציידי היתונשים, וכשזה מצטרף לקטע שקראתי עכשיו, אני חושב שאת חייבת לעשות עם זה משהו. רעיון לדוג': להפוך את הפרק באתגר לפרק ראשון בסיפור על הכנפנאים, משהו שיסביר איך הם נוצרו, לצורך העניין)
באמת: שאפו ענק!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה