נספח לאתגר נספח לאתגר שבועי 40 - תמונות ניקים בפרוג

@חור שחור
חור_שחור_TradingCard.jpg

רקע שחור עם חור שחור גדול באמצע

לא מצאתי את הנספח:(

תודה רבה על הציור החמוד!!!
ממש נהניתי מהסגנון.
באיזה מנוע זה נעשה?
בבקשה, מעט מההכרת הטוב שיש לי כלפיך על געציל (מה עם הספר על האח שלו אגב?). נעשה בג'מיני

למה ת
יצירה שלי באתגר הניקים הועברה מהאתגר לכאן לנספח?

אח , כל כך צמוד , בסוף @במקום שאין אנשים ;) לקח את הניצחון באתגר כל הכבוד באמת מגיע לך 👏

כיון שכבר חשבתי על רעיון לאתגר אם אני אזכה ( כן קצת מוקדם מידי אבל שאני לא יתפס לא מוכן...) וכבר רשמתי את כל הטקסט כולל תמונת רעיון לאתגר 41 (למרות שכבר זה לא רלוונטי לאף אחד בגלל שיש אתגר אחר השבוע) אם תרצה אני יביא לך את כל הטקסט עם הרעיון והתמונה ותוכל לשפר כרצונך וכדמיונך לאתגר 42 או משהו (או שגם אתה כבר חשבת על רעיון ? די הגיוני אבל אני רק מציע)

אגב מה פשר האתגר הזה השבוע?
אין גם אתגר שבועי רגיל?
@מנהל ai
כבר כתבנו בעבר שמידי פעם יהיה חסויות על אתגרים.
כשיש לקוח של מחלקת שיווק שלוקח חסות על אתגר, אנו משלבים זאת בתוך רצף האתגרים. בעז"ה הזוכה של אתגר דנן תעלה בשבוע הבא. אל דאגה.

עברו לנספח מספר הודעות שלא עמדו בכללי האתגר, כמו שם משתמש שכבר היה בשימוש, תמונה לא מרובעת ועוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה