לא מצאתי את הנספח@Natan Galant מה אתה כותב בתוך האתגר![]()
איזה ציור חמוד?לא מצאתי את הנספח
תודה רבה על הציור החמוד!!!
ממש נהניתי מהסגנון.
באיזה מנוע זה נעשה?
בבקשה, מעט מההכרת הטוב שיש לי כלפיך על געציל (מה עם הספר על האח שלו אגב?). נעשה בג'מינילא מצאתי את הנספח
תודה רבה על הציור החמוד!!!
ממש נהניתי מהסגנון.
באיזה מנוע זה נעשה?
למה ת
יצירה שלי באתגר הניקים הועברה מהאתגר לכאן לנספח?
יכול להיות שזה בגלל שהיצירה אינה קשורה לשם הניק ( @נח שוורצברגנדרוביץ )
כן תיקנתי תודהשים לב שאמנם הניק שנושא את שמי זכה אבל מי שהעלה את היצירה זה @במקום שאין אנשים ;)
כל הכבוד! ממך יראו וכן יעשו!כן קצת מוקדם מידי אבל שאני לא יתפס לא מוכן...
למה זה עבר לנספח?
כיון שהדוגמא שהביאו לאתגר היא על אותו שם ניק וחלק מכללי האתגר זה לא לעשות את אותו הניק פעמייםלמה זה עבר לנספח?
כבר כתבנו בעבר שמידי פעם יהיה חסויות על אתגרים.
הייתי אומר שיצאתי פיסטוק, אבל הגאווה שלי לא מאפשרת....(כמעט) תמיד יש קישור בהודעה הראשונה של האתגר, במילה נספח (מצורף תמונה).
צפה בקובץ המצורף 1931491
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //