*****נספח לאתגר שיביא את הציבור לחנויות*****

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shalom;1442869:
אפשר להשקיע גם בספרים מהספריה...

זה נכון, לא לגמרי,
יש הבדל גדול בין ספר שנמצא בבית ואפשר לעיין בו הרבה, לספר שיש אותו לשבוע שבועיים שלא מספיקים ללמוד אותו ,
בקיצור, מסובך להסביר

• הוסף לסימניות
אני מסכימה איתך אסתי, אמנם יש יתרון לספריה, אך אין כמו ספרים שלך עצמך שאפשר לחרוש אותם מכל כיוון-תרתי משמע..(אותי מלחיץ למשל להחזיק ספר לא שלי.)
אבל זה לא העניין כאן, אני חושבת שיש בציור של אסתי רעיון נפלא של חינוך לקריאה מעבר לקטע של"על מה להוציא", הילד יושב עם משהו ,מתרכז, ולא מחפש רק אטרקציות.
אסתי, עבודה מעולה! מרגישים שקוראים שם סיפור. לדעתי צריך איזה כותרת שנראה שמדובר ב2 ילדים מיד בהתחלה.
תמשיכי לעשות חיל בציור ובקריאה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי ו.;1442475:
לא הבנתי את השילוב עם יפה נוף.
זה אמור איכשהו לפרסם אותם, כלומר צריך לאזכר אותם בציור? או עידוד חופשי לקנית ספרים?

...
נכתב ע"י contrast;1441643:

...(הפרס יינתן לצייר שייבחר על ידם. על ציור שיאדיר את החנויות שלהם, או את אחד הסדרות שבהוצאתם)

• הוסף לסימניות
dove
זה עסיסי ברמות על!!!!
מדהים!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי ו.;1442475:
לא הבנתי את השילוב עם יפה נוף.
זה אמור איכשהו לפרסם אותם, כלומר צריך לאזכר אותם בציור? או עידוד חופשי לקנית ספרים?

האמת שהתכנית שלי היתה לעשות אתגר רגיל, לעידוד חפשי לקנות ספרים, זה רוח עקיף לנו כציירים, ובכל זאת חיפשתי הוצאה שתוכל להשתמש, ומאידך תתן פרס וגם הצייר/ת ירוויח, למה לא? חשבתי שהעיתוי הנוכחי מתאים ערב חנוכה שזה אחת העונות הפופולריות של מכירות ספרים, עם פרסומות בעיתונים וכו'

פניתי לכמה הוצאות, אך כנראה דברים שם לוקחים זמן... (צריך לבדוק... וכו..)
יפה נוף הזדרזו והסכימו לתת 'כרטיס שי' אך היה להם גם דרישה שהציור יהיה עם הדגשה לרשת שלהם או לאחד מהסדרות שלהם - שהם מתכוננים להמשיך להוציא לאור, (שחלק מחוכמתו, קומיקסבא, אילו וכאלו, הפרשה שלנו- ספר גדול ויפה על פרשת שבוע שיצא בנתיים רק בראשית.) ויהיה להם שימוש ביצירה הזוכה. בציור הם לא ישתמשו בפרסומות של חנוכה, אבל הם חושבים לתלות בחנויות שלהם או בעתיד לפרסם במודעות...

יש שיוכלו לראות זאת כניצול של הרשת להזמין ציור ע"י מכרז, ובחירת הציור הטוב ביותר, ולשלם ע"י שי...
אילו זאת הכוונה, זה אכן ניצול, אבל יפה נוף לא חיפשו להזמין ציור, ולא לנצל אף אחד, אך במענה לבקשה שלי, שמכיוון שממילא מתקיים אתגר ותחרות, למה לא להוביל את זה הלאה ויוכלו המשתתפים גם לזכות בפרס, במקום שיישמרו היצירות בגנזך..? זה נהנה וזה נהנה... הם הסכימו בתנאים הנ"ל.

וגם בשיפוט, השיפוט יהיה רגיל, מקום ראשון שני וכו' והזוכה במקום הראשון ינהל את האתגר הבא... ובנוסף ובלי קשר ציור אחד יזכה גם בפרס, ע"פ בחירתם... ( וכמובן, התנאי שלהם הוא, ציורים לרשת או לסדרות הנ"ל)

• הוסף לסימניות
לכתוב משפט בשגיאות כתיב,
המדבר על איזה תחביב אחר של ילדים- (לא קריאה)

• הוסף לסימניות
הי נוי, היא כתבה שזה משכנע אותה - לעשות כמה מנויים בספריה; לא לרכוש.

• הוסף לסימניות
אותי זה כן משכנע לרכוש.
יש לי מנוי בספריה והם קוראים הרבה. אבל הספרים שבבית- קוראים בהם שוב ושוב ושוב ושוב...

ספר מספריה גורם לקריאה לחוצה. רוצים לקרוא, רוצים לסיים מהר כדי להחליף שוב, ויש תור בבית (לא משנה כמה ספרים שמביאים, צריך לגמור את כולם) ולחץ וצריך לשמור.

קריאה נינוחה זה רק בספרים שלנו.

• הוסף לסימניות
אני בעד.
מי שאוהב לקרא - אוהב שיש לו ספרים והוא לא מוגבל; ספריות לא תספקנה אותו.
דא עקא, שהאתגר אמור לפנות לאלו האוהבים לא במיוחד לקרא, או כאלו שאוהבים מאד, אלא שאין להם תקציב.
מה יגרום להם לרכוש למרות הכל...

ו-dove, מקסים!

• הוסף לסימניות
לקנות ספרים זה ממכר- ככה אני מרגישה.
כל ספר חדש אני קונה, וספר טוב אני יכולה לקרוא אפילו 100 פעם.

• הוסף לסימניות
נכון, אולם בכך את משכנעת את המשוכנעים...

תכלס, אנחנו עם הספר - כך שמישהו ודאי יקנה. השאלה היא מי. ונראה לי שהמצב לא ישתפר עד שלא יהיה חוק האוסר הפעלת ספריות... או שיהיה כסף לכל עם ישראל כאוות נפשו...

בקיצור, די לא ישים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Art Studio;1444247:
נכון, אולם בכך את משכנעת את המשוכנעים...

תכלס, אנחנו עם הספר - כך שמישהו ודאי יקנה. השאלה היא מי. ונראה לי שהמצב לא ישתפר עד שלא יהיה חוק האוסר הפעלת ספריות... או שיהיה כסף לכל עם ישראל כאוות נפשו...

בקיצור, די לא ישים.
דברי עם החברה מהפורום הסמוך (פרסום ושיווק ויח"צ) . כל מוצר אפשר ליחצ"ן, גם מוצר טפשי, בתנאי שהוא מיוחצן בתחכום. אז מוצר חיוני כמו ספר?

• הוסף לסימניות
האתגר לא סובב סביב 'לשכנע' אנשים לא ללכת לסיפריה, זהו עניין אחר לגמרי. פשוט ציור שנותן השראה על חשיבות הספרים, על הדברים שהם מקנים לילד. להזכיר שספר זה לא 'סתם' כדי להעסיק את הילד כי הוא חופר, יש פה משהו הרבה יותר עמוק וקסום מזה. ואת זה הציור צריך להביע . זוהי דעתי הענייה כל מקרה.
אני אישית לא מבין בכלל את עניין הסיפריה, כמובן שאם לילדים משעמם אז שילכו ויתפרעו שם, אבל זה לא העניין, לשלוח אותם לגן העירוני זה אותו דבר מבחינתי. אני אישית, אם אני רואה ספר שמוצא חן בעיני, וזה לא חייב להיות ספר מטורף אגב, פשוט מוצא חן בעיני, אני רוצה אותו. ולא מהשכן ולא מהסיפריה ! וכמה פעמים דפדפתי בו בכלל לא נכנס למשוואה, זה לא רלוונטי! יש פה תהליך פסיכולוגי חשוב מאוד- רכשתי אותו! השקעתי מעצמי! זה חשוב לי!
אני יכול להוות כדוגמא, אני גדלתי על קומיקסים מכל הסוגים ובכמויות מסחריות, ואמא שלי אפילו ניסתה לרשום אותנו לסיפריה, ונחשו מה? לא עבד, זה לא אותו דבר! אין מה לעשות.. אני יכול בהחלט להגיד שלולא הספרים האלה כנראה היום היתי רואה חשבון, חשמלאי.. אנערף.. היצירתיות, הדמיון, הכל! הכל מבוסס על ילדות עשירה בספרים שהיו 24/7 בבית.
לדעתי ספרים זה תרבות, זה אינטלגנציה, זה להרחיב אופקים, זה ללמוד לדמיין, זה להיות בכל העולם בלי לזוז מהספה. ונראה לכם שתרגישו את הדברים האלה מספר שעוד שבע וחצי שעות אתם צריכים להחזיר אחרת תחטפו קנס..? מספר שהוא לא שלכם?
צריך לזכור שספרים זה לא כמו מגלשה בגן מאחורי הבית. זה משהו רציני, ואם זה רציני , אני רוצה שהוא יהיה בבעלותי. ואת זה! לדעתי, הציור צריך להביע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;1444312:
האתגר לא סובב סביב 'לשכנע' אנשים לא ללכת לסיפריה, זהו עניין אחר לגמרי.

באתגר הנוכחי תתבקשו להעלות ציורים /קריקטורות /קומיקס קצרצר אשר יניעו וישכנעו את הציבור לקנות ספרים.

כלומר; לרכוש. להבנתי - ולא ללכת לספריה...

כל ההסבר (המנוסח בבהירות) שכתבתם בהמשך - נאה, אולם ידוע.
ושוב אומר: הכל טוב ויפה! את עם הספר (ובעיקר לחובבי הקריאה המושבעים שבינינו) אין צורך לשכנע בכדאיות הקריאה. המקסימום הוא כן לשכנע לא לגשת לספריה.
אנשים, אמנם, מעדיפים ספר שישאר בביתם - ובצדק, אולם מי שאין לו תקציב לכך (ובפרט אם חובב קריאה הוא) וזו ברירת המחדל מלו - יעדיף לגשת לספריות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Art Studio;1444338:
כלומר; לרכוש. להבנתי - ולא ללכת לספריה...

כל ההסבר (המנוסח בבהירות) שכתבתם בהמשך - נאה, אולם ידוע.
ושוב אומר: הכל טוב ויפה! את עם הספר (ובעיקר לחובבי הקריאה המושבעים שבינינו) אין צורך לשכנע בכדאיות הקריאה. המקסימום הוא כן לשכנע לא לגשת לספריה.
אנשים, אמנם, מעדיפים ספר שישאר בביתם - ובצדק, אולם מי שאין לו תקציב לכך (ובפרט אם חובב קריאה הוא) וזו ברירת המחדל מלו - יעדיף לגשת לספריות...

שאלה לי אלייך, אם באמת אין לו תקציב, נראלך שאיור יפה שלנו עם רעיון סופר מקורי וסיבה סופר משכנעת תהפוך אותו לפתע לאדם עם תקציב?
הקהל יעד פה הוא בבירור לא האנשים שפשוט לא יכולים להרשות לעצמם. אנחנו הרי לא הולכים להציע ספרים במחירים זולים, אנחנו בסה"כ הולכים לתת ציור יפה ומעורר השראה.
הקהל יעד הוא האנשים שכן יש להם תקציב, ופשוט 'חוסכים' כי לא רואים הבדל בין סיפריה לספר בבעלותם. ועליהם דברתי כשאמרתי שצריך להזכיר להם ספר זה הרבה יותר מזה.

• הוסף לסימניות
ronitg , הרעיון והביצוע מ-ד-ה-י-מ-י-ם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;1444379:
שאלה לי אלייך, אם באמת אין לו תקציב, נראלך שאיור יפה שלנו עם רעיון סופר מקורי וסיבה סופר משכנעת תהפוך אותו לפתע לאדם עם תקציב?
הקהל יעד פה הוא בבירור לא האנשים שפשוט לא יכולים להרשות לעצמם. אנחנו הרי לא הולכים להציע ספרים במחירים זולים, אנחנו בסה"כ הולכים לתת ציור יפה ומעורר השראה.
הקהל יעד הוא האנשים שכן יש להם תקציב, ופשוט 'חוסכים' כי לא רואים הבדל בין סיפריה לספר בבעלותם. ועליהם דברתי כשאמרתי שצריך להזכיר להם ספר זה הרבה יותר מזה.

יש או אין תקציב תלוי בסדרי עדיפויות. לפעמים ספר מושקע ונאה יגרום למי ש"אין לו תקציב" לקנות.

אגב, עם קשר או בלי, לפעמים כמורה אני רואה ילדים שחסר להם בגדים, ספרים וכדו' מ"חוסר תקציב" בשעה שלאביהם יש מכשיר סמארטפון מתקדם בשווי של משכורת חודשית ממוצעת.

• הוסף לסימניות
כל מילה פנינה

האתגר לא סובב סביב 'לשכנע' אנשים לא ללכת לסיפריה, זהו עניין אחר לגמרי. פשוט ציור שנותן השראה על חשיבות הספרים, על הדברים שהם מקנים לילד. להזכיר שספר זה לא 'סתם' כדי להעסיק את הילד כי הוא חופר, יש פה משהו הרבה יותר עמוק וקסום מזה. ואת זה הציור צריך להביע . זוהי דעתי הענייה כל מקרה.
אני אישית לא מבין בכלל את עניין הסיפריה, כמובן שאם לילדים משעמם אז שילכו ויתפרעו שם, אבל זה לא העניין, לשלוח אותם לגן העירוני זה אותו דבר מבחינתי. אני אישית, אם אני רואה ספר שמוצא חן בעיני, וזה לא חייב להיות ספר מטורף אגב, פשוט מוצא חן בעיני, אני רוצה אותו. ולא מהשכן ולא מהסיפריה ! וכמה פעמים דפדפתי בו בכלל לא נכנס למשוואה, זה לא רלוונטי! יש פה תהליך פסיכולוגי חשוב מאוד- רכשתי אותו! השקעתי מעצמי! זה חשוב לי!
אני יכול להוות כדוגמא, אני גדלתי על קומיקסים מכל הסוגים ובכמויות מסחריות, ואמא שלי אפילו ניסתה לרשום אותנו לסיפריה, ונחשו מה? לא עבד, זה לא אותו דבר! אין מה לעשות.. אני יכול בהחלט להגיד שלולא הספרים האלה כנראה היום היתי רואה חשבון, חשמלאי.. אנערף.. היצירתיות, הדמיון, הכל! הכל מבוסס על ילדות עשירה בספרים שהיו 24/7 בבית.
לדעתי ספרים זה תרבות, זה אינטלגנציה, זה להרחיב אופקים, זה ללמוד לדמיין, זה להיות בכל העולם בלי לזוז מהספה. ונראה לכם שתרגישו את הדברים האלה מספר שעוד שבע וחצי שעות אתם צריכים להחזיר אחרת תחטפו קנס..? מספר שהוא לא שלכם?
צריך לזכור שספרים זה לא כמו מגלשה בגן מאחורי הבית. זה משהו רציני, ואם זה רציני , אני רוצה שהוא יהיה בבעלותי. ואת זה! לדעתי, הציור צריך להביע.

• הוסף לסימניות
האתגר נסגר בעוד שבוע.
האם יש מישהו בדרך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה