*****נספח לאתגר שיביא את הציבור לחנויות*****

• הוסף לסימניות
חחח מינה. מוצלח ביותר.
ממש מזדהה, ספרי הטלפונים... :)

• הוסף לסימניות
מינה, כ"כ נהניתי! זה בדיוק מה שאני עושה...

• הוסף לסימניות
מינה הרעיון העולה... חסר רק הביצוע! :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1456823:
מינה הרעיון העולה... חסר רק הביצוע! :)

מה לעשות שלרעיון לא צריך זמן (באוטובוס, בתור לרופא...)
ולביצוע צריך גם צריך לפנות זמן שאין:)

• הוסף לסימניות
שיו.
יויו, זה גדול.
פשוט ענק.

דבר קטן? מה הפריע לך להשאיר אותו מחוץ לשמיכה, ולחסוך את ההתלבטות? עוד נקודונת, קריאת מתחת שמיכה נותנת ניחוח של הסתתרות.... לא משו סופר חינוכי. לטעמי.

• הוסף לסימניות
יו, זה אדיר!!! חיכיתי לזה. :)

• הוסף לסימניות
יו יו... ענק!!! עם ביצוע ורעיון גאוניים!

• הוסף לסימניות
תמונות להשראה
פרסומות של סטימצקי, אמנם בפרסומת הם הלכו על כיוון של מי שלא קורא ספר אז הוא במחשב, אבל כמובן אפשר לקחת את זה למקומות אחרים,
הרעיון של הפרסומת שהיא:
צובטת
מעבירה את התחושה הנכונה
וגורמת למסתכל להתחבר רגשית

קבצים מצורפים

• aboodi-27363.jpg_595[1].jpg
    KB 17.4 · צפיות: 21
  • Steimatzky-read-mores.jpg
    KB 39.8 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
wow...........
הקומפוזיציה והתאורה פשוט מדהיםםםםםםםםםםםם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1457713:
שיו.
יויו, זה גדול.
פשוט ענק.

דבר קטן? מה הפריע לך להשאיר אותו מחוץ לשמיכה, ולחסוך את ההתלבטות? עוד נקודונת, קריאת מתחת שמיכה נותנת ניחוח של הסתתרות.... לא משו סופר חינוכי. לטעמי.

אתה צודק לגמרי.. אולי באמת אני אפטר מהקטע עם השמיכה על הראש..

• הוסף לסימניות
dove - אהבתי את הרעיון שלך! ביצוע יפהפה

ו-Marisa - אחד המשכנעים, אבל באמת!!! כל הכבוד

• הוסף לסימניות
אפשר הסבר לתמונה של יויו? לא הבנתי את הפואנטה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיטי 123;1458374:
אפשר הסבר לתמונה של יויו? לא הבנתי את הפואנטה...

הפואנטה? אני אסביר,
רציתי לתת ציור, שמביע תחושה, אוירה ורגש. ציור בלי כיתובים כלל, שבעצם יאפשר הצצה לעולם בו הילד נכנס כשהוא קורא.
זהו רגע אינטימי, בו הילד (או המבוגר, פשוט ילד זה עוצמתי יותר) מנותק מכל מה שקורה סביבו, הוא כל כולו בתוך הסיפור. וזה מדהים כשחושבים על זה, איך טקסט שמורכב מאותיות מילים ומשפטים, שלכאורה ממבט ראשון נראה משעמם למדי, נהפך לעולם צבעוני, אמיתי והכל חוץ ממשעמם.
רציתי לתת את התחושה שהמביט בציור ירגיש שהוא 'מציץ' לרגע עוצמתי במיוחד.

ה'פואנטה' היא שהורים נוטים להתרגל למצב בו הילד קורא ונהנה, אמנם הם בהחלט מרוצים מכך, אבל אט אט שוכחים שכל ספר הוא חוויה חדשה, מסע חדש. ואני מקווה שהציור שעשיתי מחזק את ההבנה על חשיבות הספרים. אמנם ספר זהו לא מוצר זול, אבל בכסף הזה לא קניתם כריכה ודפים, קניתם לילד שלכם תחושה ייחודית ובלעדית! תחושה שאין לה מחיר! לא שווה? ;)

• הוסף לסימניות
אחלה ציור אהבתי מאאאאאד!
הייתי טיפה משחירה את הספר כדי שיראו אותו יותר.

אבל זה פשוט מגניב ועוצמתי ברמות!!!

• הוסף לסימניות
אוכל לנשמה...
הציור מאד יפה.
לשידרוג שלו הייתי מקצרת את הידיים של הילד, והצלחת על השולחן לא בפרספקטיבה הנכונה.

• הוסף לסימניות
הציורים שהעליתם מעולים אחד אחד,
אני מתאפקת שוב ושוב לא להחמיא (למרות שמגיע!!) ולחכות עד לסיום האתגר.

אשמח להשתתפות כל שאר הציירים/ות.
האתגר נסגר ביום שני בלילה בעז"ה

• הוסף לסימניות
מינה איור חמודיק ומשקף נאמנה כל מיני ילדים שאני מכירה מקרוב.
אבל אם את שואלת על הסגנון אני יותר אוהבת את הקו השחור שלך הוא מהמם
אגב איך קוראים לספר שציירת? אני נורא רוצה לקנות..

• הוסף לסימניות
יויו, הבעיה היחידה היא שהעלת את הציור בפורמט כזה שהוא לא ניתן לצפייה ישירה, אלא רק בהקלקה..
כמעט דילגתי עליו, אבל כשראיתי של מי הוא, ידעתי ששוה לי ללחוץ ולראות מה מצוייר.
כפשוט, לא התאכזבתי (בלשון המעטה... ;))

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה