יופי שפתחת נספח.נכתב ע"י יונה יונה;1612409:בע......... רותי
זה באמת אתגר רציני...........
לא נורא זה היה משהו חובבני.נכתב ע"י RacheliM;1612422:האאא....הצילו לך ........![]()
נחמי לא חכמה לדבר.נכתב ע"י יונה יונה;1612435:נראה לי אני פורשת..... :-/
לא יודעת, אף פעם אין לי כאלו תינוקות.
והאמת היא שאני לא מצלמת בד"כ ניו-בורן כ"כ מקרוב- אני אוהבת לראות אותם כמעט שלמים.
סתתם.......... עכשיו אני מאותגרת, זה תמונה שבאמת קשה לשחרר ככה.
(אני לא הייתי נותנת לאמא בכלל אופציה לכזה דבר)
צודקת.נכתב ע"י נוי;1612465:נראה לי שהשיטה הכי טובה פה היא, להגיד לאימא לבוא עם הקטנה בעוד חודש, כשפצעוני גיל חודש יעלמו.
לא אוכל להבין את הקטע לצלם בזמן הזה של החיים ולרטש?
אם אתם רוצים לראות אותה בגיל חודש + זה הולך עם פצעים.
ובתור תמונה המלווה כתבה העוסקת בפצעוני תינוקות- התמונה מצויינת!
חשבתי שיחשבו.נכתב ע"י ESTY.P;1612470:רותי זאת היא? אל תגידי
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=208128
נכתב ע"י רותי ה;1612490:חשבתי שיחשבו.
זאת לא היא. רק כמעט..
הם בנות דודות. (אחיניות שלי)
אל תדאגו עבר לה. היום היא גם ניראת כמעט כמוה.
השקעה למה הורדת?נכתב ע"י השקעה;1612796:אוף הורדתי את שלי כי בהעלאה זה נראה עוד יותר פלסטיק...אי אפשר היה כמעט להשאיר כאן פיסת עור, הייתי משאירה את הפצעונים החמודים למזכרת ודי
בינתיים הריטוש פצעונים של CHYZ נראה נחמד רק חבל שנגעת בצבעים.
נכתב ע"י רותי ה;1612800:השקעה למה הורדת?
דווקא היה נראה טוב
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים