נספח לאתגר נספח לאתגר • בעלי מלאכה בניחוח של פעם • 90

• הוסף לסימניות
האתגר פה:

• הוסף לסימניות
אין על הרעיונות שלך!!
יש הגבלה על סגנון?

• הוסף לסימניות
ואוו! איזה זריזים! ב-10:03 כבר היו 5 תמונות באתגר!!!

• הוסף לסימניות
אני מתלבטת אם לקרוא ליצירות שלי 'ציורי שמן'. אמנם הגדרתי סגנון של ציור שמן, אבל התוצאה הסופית לא נראית כמו ציור שמן טיפוסי. הו עומדות בכללי האתגר?

• הוסף לסימניות
אני מתלבטת אם לקרוא ליצירות שלי 'ציורי שמן'. אמנם הגדרתי סגנון של ציור שמן, אבל התוצאה הסופית לא נראית כמו ציור שמן טיפוסי. הו עומדות בכללי האתגר?
מצטרפת...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מוזר רק אני חשבתי בעל מלאכה מהתקופה ההיא ולאו דוקא יהודי???

• הוסף לסימניות
אותו עניין היה גם באתגר של אתמול.
עד כמה שזכור לי לא כל התמונות היו נראות בצבעי מים.
מעניין לבדוק אם מחקו אתמול תמונות כאלו.

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה
בקשו סגנון עבודות שהיו עם לפני 80 שנה
יש מקצועות שקיימים גם היום
אמנם באופן שונה אבל קיימים
מקצועות שלא קימים-זה לדוגמא מוכר קרח,מצחצח נעלים,חוטב עצים וכו.
אבל שען,נגר,אופה-קיימים גם היום!
מבחינתי לא מדרגת מקצוע שקיים גם היום. פשוט לא עומד בכללים.

• הוסף לסימניות
תמונה אוטנטית בצבעי שמן, על בעל מלאכה מהתקופה של לפני לפחות 80 שנה
איפה את רואה בעיה עם בעל מלאכה שקיים גם היום?
גם סנדלר (הדוגמא לאתגר) קיים עדיין.

• הוסף לסימניות
איפה את רואה בעיה עם בעל מלאכה שקיים גם היום?
גם סנדלר (הדוגמא לאתגר) קיים עדיין.
היא לא בקשה מקצועות שנכחדו מהעולם?
שהטעם העתיק כבר לא קיים עוד?

• הוסף לסימניות
לא.
הבהרה: אין לי נגיעות אישיות, עשיתי תמונה של שואב מים.
אבל לא מגיע לי דירוג בגלל "עמידה בכללים" יש פה יצירות יותר יפות.
זה הבעיה
שמדרגים לפי מה שיפה ולא לפי מה שעומד בכללים
וזה מעצבן
כי אני נמנעת מלעלות משהו לא מדויק
ואין לי לב לדווח על כל יצירה מושקעת אך לא רלונטית לאתגר
קונפליקט

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה
מה הבעיה שהמקצוע עדיין קיים? לא סותר את האתגר כלל.

• הוסף לסימניות
כשיש ספק, אני משאיר למשתמשים להצביע ולהשפיע. נמחקו מספר יצירות שלא היה ספק לגביהן.

נמחקו גם מספר יצירות עם עיוות אצבעות, 5 רגליים לסוס וכדו'. אנא, שימו לב להעלות לאתגרים יצירות מושלמות, אין מקום באתגרים לפשלות של הבינה המלאכותית.

• הוסף לסימניות
עכשיו קלטתי למה דיזיינר נתן שפם ארוך, כי ביקשתי אדם מתקופה קדומה יותר,
וככה היה הסטייל אז.

• הוסף לסימניות
התאמצתי שהיצירות שלי ייראו אותנטיות, לכן קשה לי לראות את המגבעות שרצות כאן, גם לי יצאו יצירות כאלה וויתרתי עליהן, למרות שיכולתי להעלות אותן בהתחלה ממש ולהיות במקומות הראשונים...
Leonardo_Phoenix_A_magical_wide_spectacular_and_inspiring_pict_1 (1).jpg
Leonardo_Phoenix_A_magical_wide_spectacular_and_inspiring_pict_0 (1).jpg

• הוסף לסימניות
התאמצתי שהיצירות שלי ייראו אותנטיות, לכן קשה לי לראות את המגבעות שרצות כאן, גם לי יצאו יצירות כאלה וויתרתי עליהן, למרות שיכולתי להעלות אותן בהתחלה ממש ולהיות במקומות הראשונים...
צפה בקובץ המצורף 1746364צפה בקובץ המצורף 1746366
איך, באמת, מבקשים כובע "דאשיק" עתיק? זה מצמר עם מצחיה... איך מגדירים לבינה כדי שתבין מה מבקשים ממנה?

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה
כתוב "בניחוח של פעם"... אז גם בעל מלאכה שקיים היום- אך נראה כמו לפני שנות דור, עונה, לדעתי, על ההגדרה: "בניחוח של פעם..."

• הוסף לסימניות
איך, באמת, מבקשים כובע "דאשיק" עתיק? זה מצמר עם מצחיה... איך מגדירים לבינה כדי שתבין מה מבקשים ממנה?
ב- https://www.promeai.pro/ai-image-generation הייתי מצליחה לכתוב כובע קסקט ישן/ עתיק/ וינטאג'
בליאונרדו לא הצלחתי, עד שכתבתי "כומתה", הוא נתן לי כומתה של ציירים, אבל לפחות....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה