- הוסף לסימניות
שימו לב....מנין בכל חור
צפה בקובץ המצורף 1743989
זה עיבוד תמונה קיימת? עוד לא ראיתי סגנון כזה בAI
אפשר אולי הסבר על נייט קפה [על רגל אחת]
לא להתבלבל, עצרתי לסעודת מלווה מלכה, טרם "עלויס".
צפה בקובץ המצורף 1742920
מיקרוסופט דזיינר.האם עשיתם את זה בAI
איזה תוכנה? ומה כתבתם?
www.prog.co.il
גם לי זה קרה פעם, @ה. בקר יצרה את אחיינית שלי... ככה זה עם בינה....תקשיבו.... קרה כאן דבר הזוי....
אני עוברת על התמונות באשכול ובאחד התמונות מגלה פה את... אחיין שלי....
![]()
אתגר שבועי - חופש יהודי • 11
לפני שנתחיל אני רוצה להודות ל @הפולניה על האתגר המקסים ולכל מי שדירג אותי והשפיע. החופש כבר לגמרי כאן. גם כשאנחנו בחופש, אנחנו נשארים מי שאנחנו. הערכים שלנו, התורה והמצוות-תקפים תמיד. מטרת האתגר היא ליצור תמונה שתבטא חופש מזווית יהודית. כללי האתגר- התמונות צריכות להיות בסגנון ריאליסטי. יש...www.prog.co.il
אין מי שלא הראתי לו את התמונה ומיד אמר שזה הוא. הזוי..........................
איך יכול לקרות דבר כזה???
@רוני לב ארי , אפשר לדעת מה הפרומפט שנתת ובאיזה כלי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים